Connery

Se traileren til den kommende dokumentar om Wu-Tang Clan: 'Of Mics And Men'

Der er spændende ting i vente!

Traileren til den kommende Wu-Tang Clan dokumentar er netop udkommet, og på trods af, at vi kun får to minutters indblik i dokumentaren, lader det til, at vi har noget godt i vente. 

Dokumentaren hedder Wu-Tang Clan: Of Mics and Men, og her er lidt af, hvad du kan forvente:

"I anledningen af gruppens debutalbums 25-års jubilæum, kigger dokumentaren tilbage på gruppens karriere, og kombinerer intime og reflekterende interviews fra hver af de 9 nulevende medlemmer med aldrig-set-før materiale. Of Mics and Men følger grundlæggerne af gruppen - RZA, GZA, Ol’ Dirty Bastard, Inspectah Deck, Raekwon the Chef, U-God, Ghostface Killah, Method Man, Masta Killa and Cappadonna – mange af dem var venner gennem deres opvækst i 70'erne og 80'erne i Brooklyn og Staten Island. Deres opfindsomhed og dynamiske tilgang bragte dem sammen i at overkomme fattigdom, vold og undertrykkelse i deres nabolag. Men det var musik og deres delte talent for tekster, der tillod dem at forme den mest genkendelige musikalske bevægelse i verden, alt imens de forsøgte at forene forretning og broderskab."

Dokumentaren, som kommer i fire dele, er instrueret af Sacha Jenkins og produceret af Mass Appeal i samarbejde med Endeavor Content. Executive producers inkluderer Peter J. Scalettar, Peter Bittenbender og Chris Gary. 

Dokumentaren udkommer først til foråret, men Showtime vil vise docu-serien til Sundance Film Festival mandag den 28. januar.

Of Mics and Men: The Summer of Ska Promo from Aaron Pendergast on Vimeo.

ANNONCE

[Kilde: HipHopWired]

Del

Seneste nyt

Annonce