Connery

Se traileren her: Borderlands 4 udkommer i 2025

Lootershooteren vender tilbage i endnu en inkarnation.

Borderlands-franchiset har altid været lidt specielt, et postapokalyptisk space-scifi shooterspil, med masser af flad humor og et væld af nye guns og blasters, der tager upgraderingsfeberen fra spil som Diablo ind i et 3D-shooter-univers. 

Det er nu fem år siden det seneste mainline spil i serien, Borderlands 3. Det spil var vi ret tilfredse med, uden at rose det til skyerne - og derfor hilser vi også et nyt spil i franchisen velkomment, det kan nemlig altid blive bedre.

Borderlands 4 blev teaset under årets Gamescom 2024 Opening Night Live, hvor en teaser-trailer annoncerede at Gearbox rent faktisk arbejder på Borderlands 4. 

Timingen virker optimal - eller det ville den have været, hvis ellers Borderlands-filmatiseringen var blevet et hit. Det har bare ikke været tilfældet. Den filmatiserede version af Borderlands er båret af skuespillere som Cate Blanchett, Kevin Hart og Jack Black, et godt udgangspunkt for en underholdende spilfilmatisering, skulle nogle mene? Filmen er godt på vej med at blive et af de største økonomiske flop i historien af spilfilmatiseringer

Så i stedet for at give masser af nyt liv til Borderlands-franchisen, kommer filmen nok blot til at være en lille sidenote i fortællingen, mens Gearbox kommer til at fokusere fuldt og fast på deres næste Borderlands spil.

Borderlands 4 har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men kommer ifølge udgiveren i 2025

ANNONCE
Borderlands 4 - Teaser
?si=ZQdJ5MA0sPkj94qs
Del

Seneste nyt