Connery

Se Super Bowl reklamerne med Matt Damon, Christopher Walken, Michael Cera, Martin Scorsese og mange flere

De amerikanske kendisser fik deres del af Super Bowl opmærksomheden gennem en række sjove reklamer

Super Bowl LVIII blev overstået i nat, og vinderen af den egentlige kamp blev Kansas City Chiefs. Men som altid, med Super Bowl, var der også en lang række andre ting at kigge på, og mens Usher kørte half-time showet hjem, var årets reklamer også et kig værd. Pauserne gav os blandt andet den første filmtrailer for den længe ventede Deadpool 3, men de mere ordinære reklamer var også ekstraordinære. 

Vi har allerede været omkring Ubers stjernespækkede reklame, der blandt andet havde besøg af Jennifer Aniston og David Beckham, men de var ikke de eneste i reklameland i nat. 

Her får du de fem bedste kendisreklamer fra Super Bowl 2024. 

ANNONCE

5. The DunKings - Ben Affleck, Matt Damon m.fl.

At Ben Affleck igen har fundet sammen med Jennifer Lopez, er et af de mange tilfælde, der har resulteret i en bizar reklame for Dunkin' Donuts. I The DunKings, samler Ben Affleck et hold, for at forsøge at imponere viven J.Lo, nok til at komme med på hendes næste album. 

Det hold som Affleck har samlet er imponerende: Foruden Affleck selv, deltager Matt Damon, Tom Brady og Jack Harlow på team Affleck, mens Fat Joe er i studiet med Jennifer Lopez. 

ANNONCE
5. The DunKings
?si=ImwrUkAQrDJg9P0B

4. Mayo Cat med Kate McKinnon og Pete Davidson

Hellmanns Mayo har flirtet med Saturday Night legenden Kate McKinnon, der senest havde en prominent rolle i 2023-blockbusteren Barbie. 

I Mayo-cat reklamen, ejer McKinnon en kat, der åbenbart kan finde ud af at sige "May-ow", og det bliver selvfølgelig forløst i en ny verdenskendt kat, der blandt andet dater komiker Pete Davidson (Som er notorisk for at have datet en række prominente kvinder som blandt andet Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kim Kardashian og Emily Ratajkowski). 

Reklamen er weird. Punktum.

ANNONCE
4. Mayo Cat
?si=PdTFoUiSIcJu1DgF

3. Hello Down There - Martin Scorsese

Stjerne-instruktøren Martin Scorsese, som er nærmest udødeliggjort for sit arbejde med Goodfellas og Taxi Driver, har i de seneste år gjort sig i voldsomt lange film som The Irishman og Killers of the Flower Moon - men for en gang skyld må han fatte sig meget kort. 

Det sker i hans reklame for hjemmesidevirksomheden Squarespace. Reklamen leger med forestillingen om, at menneskeheden er så fastlåst til deres elektroniske devices, at man (som Alien) er nødt til at have en hjemmeside, for at komme i kontakt med vores verden. Typisk Scorsese og perfekt for Squarespace. 

ANNONCE
3. Hello Down There
?si=K8JR63rT0rRZcsyA

2. Christopher Walken for BMW USA

BMW har lavet en reklame for Christopher Walken-fans. I videoen Talkin Like Walkin, omfavner BMW Christopher Walkens karakteristiske udtale, ved at lade alle han møder på sin køretur, give deres version af en Walken-parodi. Med en lille gæsteoptræden fra Usher. Reklamen er praktisk talt pinlig, men lige præcis nok, til at man kan sætte pris på Walkens underspillede facon. 

ANNONCE
2. Talkin like Walken
?si=JD53c5sg3nxpgBdN

1. CeraVe med Michael Cera

Michael Cera er den ultimativt kejtede dreng. Det har han været siden sine gennembrud i Superbad og Juno, og brillerer fortsat i rollen som den kiksede nørd. Og det kan sådan set være sjovt nok i mange sammenhæng. 

Men cremekonglomeratet CeraVe, som i øvrigt ikke har noget at gøre med Michael Cera, har set lyset i at benytte navnesammenfaldet, til årets bedste kendissamarbejde. Arbejdet til super bowl reklamen startede op uger tidligere, hvori Michael Cera begyndte at optræde i gureilla-distribuerede marketing-klip for CeraVe, hvori Cera påstod, at han er geniet bag mærket. 

Det viser sig selvfølgelig, at han ikke står bag mærket, men simpelthen bare pitcher den geniale idé, for et uimponeret panel af CeraVe-beslutningstagere!

ANNONCE
1. Michael Cera for CeraVe
?si=oCWxE28dnqEb0wgD
Del

Seneste nyt

Annonce