Connery

Se om din by får sin egen Cola-flaske og dronelevering

Droneafsløring af syv danske lokationer, der får egen Cola emballage

Coca-Cola har altid været garant for en opsigtsvækkende reklamekampagne, og det var der ikke ændret på, da der i morges, på Ofelias Plads i København, landede et par drones, med afsløringer fra virksomhedens sommerkampagne. 

Sommerens fokus er de gode ferieminder - og steder: Der skal simpelthen navne på populære feriedestinationer på flaskerne, sommeren over.

Side om side med eksotiske feriemål som Hawaii og Bali, optræder syv danske byer og feriesteder. Syv lokationer, der i tidens ånd, blev afsløret via droneindflyvning.  

”Vi har så mange fantastiske steder herhjemme, som fortjener at blive hyldet over sommeren. Derfor har vi udvalgt disse danske steder. Fælles for destinationerne er, at de er blandt nogle af landets mest populære feriebyer,” lyder det fra Peter Hædersdal, Senior Brand Manager fra Coca-Cola Danmark.

ANNONCE
Dronelevering

De fleste af os husker mærkets navnekampagne fra 'Share a Coke'-kampagnen, hvor en del af den danske befolkning, i bedste ego-stil, kunne fange flasker med deres eget navn på (Red. Nogen af jer gamle Banjo-fans, der kan huske om der var en Kenned-flaske?!). 

Men i år spilles der altså mere på lokalfølelsen, for de udvalgte byer. 

”Vi vil gerne hylde de købmænd, brugsuddelere og butikschefer, som er med til at sørge for, at danskerne kan slukke tørsten i en kold Coca-Cola hele sommeren,” fortæller Peter Hædersdal, som er glad for, at hele syv danske destinationer fremhæves i en global kampagne.

ANNONCE

Alright, nok snak - se her, om dit trofaste feriested, er blevet udvalgt til den globale kampagne:

Her er de danske feriesteder, der får en officiel cola-flaske
  • Bornholm
  • Hornbæk
  • Marielyst
  • Svendborg 
  • Blokhus
  • Klitmøller
  • Skagen

Ud over den store navneafsløring, lancerer Coca-Cola også en konkurrence, hvori der coladrikkende folk, får chancen for at vinde en sommerferie til drømmedestinationen. 

”De, som deler en iskold Coca-Cola i løbet af sommeren, har mulighed for at vinde en rejse, så de kan nyde en forfriskende Coca-Cola på deres yndlingsferiedestination et sted i verden,” siger Peter Hædersdal.

Læs: Man deltager i konkurrencen ved at finde en Coca-Cola med sin favoritdestination og scanne en særlig konkurrencekode.

ANNONCE

Jeg vil for god ordens skyld, lige nævne at dette indlæg på ingen måde er sponsoreret eller betalt af Coca-Cola, det er ren læserservice, cola-forgudelse og nyhedsservice fra undertegnede fan af den brune trylledrik. Skål!

Del

Seneste nyt

Annonce