Connery

Se første trailer til Lord of the Rings: War of the Rohirrim

Peter Jacksons nyeste Middle-Earth projekt!

Ringenes Herre-universet lever stadig videre, og mens ingen endnu har været i nærheden af at tage Peter Jacksons oprindelige Ringenes Herre-trilogi af piedestalen, er der masser af Middle-Earth på sendefladen, særligt med Amazons næste sæson af Rings of Power lige om hjørnet. 
 
Det er dog ikke Rings of Power det handler om her, men derimod Peter Jacksons anime-projekt, der har været en del år undervejs.
 
Lord of the Rings: War of the Rohirrim er en anime-film der både historiemæssigt og stilistisk bygger direkte videre på Jacksons LOTR-univers, med en prequel der fokuserer på det hesteglade folk fra Rohan (Du ved, Eomer, Theoden og Eowyn), som går under navnet Rohirrim. 
 
War of the Rohirrim fungerer som en selvstændig historie i Jacksons Middle-Earth, med en historie der finder sted 261 år tidligere end hændelserne i Ringenes Herre - fokuseret på en historie, som fortælles af Eowyn (tilbagevendende Miranda Otto), der reciterer hendes folks største bedrift i fortiden. 
 
The War of the Rohirrim er ikke en ny historie - den er beskrevet i J.R.R. Tolkiens appendiks til Ringenes Herre - dog ikke i udpenslet grad - så Peter Jackson har haft mulighed for at væve mere fortælling omkring det. 
 
Den første officielle trailer til the War of the Rohirrim er langt om længe udkommet - og den kan du se her. 
 
Animationsfilmen får premiere den 13. december 2024.
ANNONCE
The War of the Rohirrim - Officel trailer
?si=9jB1cNFyvUxpgv2s
Del

Seneste nyt