Connery

Se fødslen af en bikerklub i ny trailer til Bikeriders

Tom Hardy og Austin Butler er ude på bøllebank

Filmen Bikeriders skulle egentlig have haft premiere i december 2023, men et skift i fokus fik Disney-virksomheden 20th Century Studios til at afhænde filmen til Focus Pictures, der nu har sat næsen op efter at køre den kommende film i mål. 

Det betyder blandt andet at man har fået skåret en ny trailer, der i forhold til den første oser endnu mere af maskulinitet og en truende stemning. 

Bikeriders er på en måde baseret på virkeligheden, i hvert fald fordi dens oplæg er baseret på en amerikansk fotobog af fotografen Danny Luon, der i 1968 udgav sin bog, efter at have været helt tæt på den rigtige amerikanske motorcykelklub Chicago Outlaw Motorcycle Club. 

I bikeriders holder man sig til en fortælling, der går mere ind i essensen af fremkomsten af de amerikanske bikere, med afsæt i den fiktive klub Vandals Chicago. 

Vi er vilde med den nye trailer, og fortsat forventningsfulde for filmen, der har Tom Hardy og Austin Butler i hovedrollerne, men også bytter på motorcykelnørden Norman Reedus (The Walking Dead), Jodie Comer og Michael Shannon. 

ANNONCE
The Bikeriders - Ny trailer
?si=AMqarfCZ-X_2l-3I
Del

Seneste nyt