Connery

Se et provinshul og dø..

En brandert på en provinsbodega lød som en god ide!

Når Gammel Dansk indtager blodbanerne hos undertegnede, kommer selv den sygeste ide til at lyde som et yderst fornuftigt skridt i den menneskelige evolution. Det skridt førte til paranoia, elevatorblik fra fyre og en plads på noget der minder om en dødsliste hos den lokale mafia.
ANNONCE
Se et provinshul og dø..
Claus og jeg havde længe talt om, at indtage et lille provinsdiskotek i en helt ukendt lille flække, i et mindst lige så ukendt sted i landet. Med andre ord, så kunne gårdmand Bjørn godt begynde at frygte for sin datters mødom, for nu skulle der hærges.

Fredag aften sidder vi og nyder en flaske af Love Potion No. 1 - Gammel Dansk, og studerer et Danmarks kort. Vi skal pinpointe det helt perfekte sted i det danske land. I takt med at Gammel Dansk fortynder vores blod, bliver byer som Sæd og Lem hurtigt bragt på banen, men lige så hurtigt nedstemt, da vores øjne falder på en by der hedder "Ho".

Hvis der ikke er potentiale for at sprede vores genmateriale i den by, hvor så? Claus googler hurtigt mulighederne i Ho og ryster på hovedet. Søgningen resulterer i et feriecenter og et fåremarked. Nitte!

Jeg kommer i tanke om en eller anden lille flække der åbenbart har været hårdt ramt af den såkaldte finanskrise og nævner det over for Claus, som på besynderlig måde formår at ryste på hovedet, samtidig med at han indhalerer en Gammel Dansk. Det stunt vælger jeg også at afprøve, med et resultat der giver mere Gammel Dansk på skjorten end i munden.

Jeg får forklaret min teori om at der i en kriseramt by må forefindes utallige ensomme kvinder, der hungrer efter spændstige og energiske unge mænd. Claus kan sagtens se min pointe og vi beslutter os for at indtage hjemstedet for Danfoss - Nordborg!

Ud på de små timer beslutter Claus og jeg os for, at vi hellere må være bare en anelse friske, så efter at flasken med Gammel Dansk er tømt, går vi hver til sit.

Det bliver lørdag eftermiddag, før end Claus dukker op i noget af en skraldekasse - med venlig hilsen lejetlig.dk. At kalde dette for en fuldblodsracer er noget af en underdrivelse; for den Fiat Claus har fået fat i, burde have tilnavnet: blivetlig.dk.

ROADTRIP til Nordborg indledes nu, med første besøg på McDonalds i Vejle. Videre til McDonalds i Rødekro og slutteligt McDonalds i Sønderborg. Så er sækken fyldt og klar til indtagelse af Love Potion Nr. 1.
ANNONCE
Se et provinshul og dø..
Første problem bliver check-inn på Hotel Nørherredhus i Nordborg. De har fucked up i vores booking, så vi ender i et dobbeltværelse med bad. Nå, jamen mange tak. Den kommer til at stå på skifteholdsarbejde med de kriseramte kvinder og vi aftaler at en sok på håndtaget betyder at der er optaget.

Vi gør klar til at indtage
"Pubben" hedder stedet.

Vi tager derfor ind på den nærmeste tank og køber to six-packs af hhv. Carlsberg og Tuborg og sætter os ind i bilen for at høre musik imens. Ingen af de forudindstillede kanaler fra Århus virker i Nordborg. Go figure.

To six-packs senere er vi kongerne af Nordborg og indtager "Pubben". Sikke et sted. Loftet er tilklistret med gamle filmplakater og allerede da vi træder ind i lokalet, kan vi se at udvalget af kriseramte kvinder er ret begrænset.

Hvad der ikke er begrænset, er mængden af elevatorblik fra de lokale slagsbrødre, som fra første sekundt er igang med at opveje mulighederne for, at sende os på førtidspension, uden mulighed for dialog.

Lettere skræmte beslutter vi os for, at indtage baren og indtage de første Gammel Dansk og se på det begrænsede udbud af hunkøn. Naturligvis tiltrækker nyt genmateriale en hvis opmærksomhed, men at det ligefrem skulle føre til en samtale med en af stedets kønneste piger, kom alligevel bag på mig.

Den dominerende religion i Nordborg må være Darwinisme, for straks begynder de lokale alfahanner at pisse deres territorier af - bogstaveligt talt, for der står faktisk en mand og pisser i et hjørne. Elevatorblikkene tiltager og med skønheden i hånden (tror jeg) flygter vi ud af Pubben. Skallefaktoren var høj, så i stedet for at blive, så stak vi af.

Undervejs råber Claus efter mig og jeg vender mig om og ser, at jeg har Claus i hånden. Noget han tydeligvis ikke er tilfreds med - hvilket jeg heller ikke er. Eneste trøst er dog, at jeg i min anden hånd har fået fat i en flaske vodka, som vi deler. Her fra er det så, at ingen af os husker noget og vi vågner op i bilen.

Tilbage på hotellet har vores sportstasker haft en glimrende nat på hotellet, så storgrinende træder vi ind på hotellet og checker ud. Heldigvis får vi et lille afslag i prisen, da vi fortæller historien om nattens vilde gerninger.

Lad mig tilføje en M!-agtig skala for det at gå i byen i Nordborg:

Sofaktor: 1/10
Skallefaktor: 10/10
Potentiel gensynsglæde: 0/10
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce