Connery

Se Emily Blunt i den fede trailer til western-serien The English

Her er en ny serie du kan streame med det samme

Er det længe siden du har set en god western? Der kan godt være langt mellem de virkelig gode indslag, men den nye miniserie 'The English', der just er landet på Prime Video har trukket sig en rigtig flot IMDB-score på 8.7. 

The English er en westernserie, skrevet af instruktøren Hugo Blick (Black Earth Rising, The Shadow Line m.fl), og hiver fat i tunge temaer som identitet, hævn og magt. 

ANNONCE

Lady Cornelia Locke (Emily Blunt) - en aristokratisk engelsk kvinde og en tidligere spejder i kavaleriet, Eli Whipp (Chaske Spencer), finder sammen for at krydse et voldsomt landskab, der er bygget på drømme og blod. De har begge en klar fornemmelse om deres skæbne, men ingen af dem er endnu klar over, at den har rod i en fortid de deler. 

De må stå ansigt til ansigt over for frygtindgydende udfordringer, som vil teste dem til det yderste, både fysisk og mentalt. For hver udfordring de overkommer, knytter de et tættere bånd og leder dem nærmere deres destination, den nye by Hoxem, Wyoming. Det er her deres sammenflettede historie i sandhed vil blive udfoldet for næsen af dem. Da den lokale sherif Robert Marshall (Stephen Rea, The Shadow Line) og den unge enke Martha Myers (Valerie Pachner, A Hidden Life) efterforsker en serie af bizarre og makabre uløste mordsager, står Lady Cornelia Locke og Eli Whipp overfor den fremtid der venter dem.

The English kan streames på Prime Video nu. 

ANNONCE
Se Emily Blunt i den fede trailer til western-serien The English
Del

Seneste nyt

Annonce