Connery

Se denne Warcraft 3D video på youtube via mobil eller web - uden udstyr

WAAAAAAAAAH DET ER FEDT DET HER!

Okay, ikke så meget bullshit: Det her er så voldsomt fedt, og jeg ved ikke hvorfor, jeg ikke har set denne Youtube-teknologi før!

Jeg anbefaler, at du ser videoen herunder fra enten din android-mobil eller fra din Chrome-browser. Tryk play > Fuld skærm, og så bevæg din mobil! (Red. Hvis du åbner den og der ikke sker noget, så prøv igen en gang - motion-sensorerne skulle meget gerne få videoens sysnfelt til at flytte sig)

Mind = Blown!

Mobil? Åben videoen in-app (Klik på video-overskriften)

ANNONCE

Videoen er en officiel Warcraft Movie teaser (Se officielle plakater her), og den er udviklet af Industrial Light & Magic xLab - En 360 graders video, udviklet til Virtual Reality, men som også virker fortræffeligt på et device, du kan bevæge med hænderne!

I videoen flyver man fra udsigtspunktet på en grif over en high resolution-udgave af en af Warcrafts vigtigste byer: Stormwind. 

Hvis vi går lidt mere ned på nørde-niveau, kan man se, at alle lokationerne er rigtigt placeret, og inkarnerede fans vil kunne genkende kanalerne, Stormwind castle, Dwarven District og meget mere. This is some next level shit!

Se også: Googles billige papkasse-alternativ til Virtual Reality-briller

Vil du have flere 360 graders videoer? Læs med her!

ANNONCE
Se denne Warcraft 3D video på youtube via mobil eller web - uden udstyr
Del

Seneste nyt