Connery

Se den nye Audi R8

Modellen har fået et facelift!

Audis R8 LMS GT3 fik sin verdenspremiere på en biludstilling i Paris i 2018, men nu er den klar til at blive produceret til folket i form af Audi R8 Coupé og Spyder. 

Spontan respons, lynhurtig levering af høje omdrejninger og en enestående lyd – det centrale element i Audi R8 er dens V10-sugemotor. Kunderne kan vælge mellem to forskellige ydelser. I næsten samme konstruktion anvendes V10-motorens drivlinjeteknologi i R8 LMS GT3 og R8 LMS GT4 på racerbanen.

V10-motoren, der produceres på motorfabrikken i den ungarske by Gy?r, er meget kompakt. Motorolien tempereres via sin egen køler og kommer fra en tørsump. Dette princip fra motorsporten gør det muligt at montere motoren ekstremt lavt, hvilket giver et lavt tyngdepunkt. 

ANNONCE
Se den nye Audi R8

De nye R8-modellers skærpede karakter ses også rent optisk. Singleframe-grillen har en bredere og lavere udformning, og stærke kanter inddeler de store luftindtag. Smalle slidser mellem singleframe-grillen og motorhjelmen minder om mærkeikonet Audi Ur-quattro. Den nye frontspoilerkant er også bredere, og det samme gælder det markante luftgitter bagpå, som udgør den nederste afslutning på diffusoren, der er trukket langt op. Det understreger Audi R8’s sportslige fremtoning.

Afhængigt af motorvarianten kan R8-kunderne vælge mellem tre eksteriørpakker, som sætter et forskelligt præg på frontspoilerkanten, panellisterne og diffusoren. Som ekstraudstyr fås Audi ringene og logoerne udvendigt lakeret i sort højglans. Udvalget af farver suppleres af de nye metallakfarver kemoragrå og ascariblå. Ved hjælp af programmet fra Audi exclusive har kunderne mulighed for at individualisere deres Audi R8 i mange detaljer – både udvendigt og indvendigt.

ANNONCE
Se den nye Audi R8

Nye modelbetegnelser

Med faceliftet af Audi R8 introduceres nye modelbetegnelser. R8 Coupé/Spyder V10 hedder fremover R8 Coupé/Spyder V10 quattro, mens R8 Coupé/Spyder V10 plus bliver til R8 Coupé/Spyder V10 performance quattro – en analogi til de kraftigste RS modeller fra Audi Sport.

De nye R8-modeller kan bestilles i Danmark i løbet af 1. kvartal 2019.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce