Connery

Se den imponerende Overwatch kortfilm: The Last Bastion

Bedre end Pixar?

Se den imponerende Overwatch kortfilm: The Last Bastion

Der er mange gode grunde til at spille Overwatch, Blizzards FPS-MOBA hybrid. For det første er det et enormt flot spil, der ved hjælp af dets særegne grafiske stil og veludviklede spilmotor, er et ekstremt vanedannende. Der er vildt mange der spiller det (Over 15 millioner siden starten af august). Og ja, så er det vildt sjovt. 

Men modsat mange af Blizzards øvrige spil, er det ikke muligt at lære ekstremt meget om historien i spillet, det er rent gameplay fra første færd. Jovist, de forskellige karakterer interagerer en smule med hinanden, men det er nærmere hints og easter eggs. I stedet for at plastre selve spillet til i historier, har Blizzard indtil videre valgt at udpensle historien eksternt; via tegneserier og animerede kortfilm. De første fire kortfilm var fantastiske. Nu er den næste i rækken så klar: The Last Bastion. 

The Last Bastion omhandler karakteren Bastion, en stor metalklods af en robot - der åbenbart har en smule følelse. 

Den godt syv minutter lange kortfilm er en perle af animation og storytelling - uden så meget som et eneste ord i dialogen. Det er gennemført histroiefortælling, der endda formår at sætte fokus på følelser omkring posttraumatisk stresssyndrom og krig. 

Det er vildt imponernede, i hvert fald i min optik, at et spilfirma har kapaciteten til at fortælle historier på så højt et niveau, gennem medier som ikke en gang er deres eget primære forretningsområde. 

Blizzard: Lav nu jeres eget filmselskab!

ANNONCE
The Last Bastion
Del

Seneste nyt

Annonce