Connery

Se den hårdtslående trailer til film om den latinamerikanske superhelt El Chicano

Den første superheltefilm med udelukkende latinamerikanere.

Mens Marvel tordner derudaf med nye superheltefilm, som også tilgodeser forskellige nationaliteter - eksempelvis den kommende fortælling om asiatiske superhelt Shang-Chi - så er der stadigvæk guld at hente ved de mindre studieselskaber.

Se eksempelvis Briarcliff Entertainment, som netop har lanceret trailer til deres kommende superheltefilm, El Chicano.

Filmen kommer til at have udelukkende latinamerikanere på rollelisten, og selve handlingen tager en mørk tilgang til superheltegenren - måske DC Comics skulle spids ører?

Vi ser Raúl Castillo spille en LAPD-detektiv ved navn Diego Hernandez, som fordyber sig i en efterforskning af drabet på sin tvillingebror. Her kommer han på skudlinjen af et lokalt kartel, og da lovens lange arm ikke længere fungerer - så må han tage en ny identitet som El Chicano aka. The Ghetto Grim Reaper.

Selve 'Chicano' refererer ofte til det at være en mexicaner i USA.

Filmen er instrueret af stuntmand Ben Hernandez Bray, så hvis det ligner samme mønster, som stuntmand Chad Stahelski skiftede karriere ved at lave John Wick - så er vi på det rette spor!

Filmen rammer biografen til maj. 

Tjek traileren herunder:

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt