Connery

Se den episke trailer til Game of Thrones-skabernes nye satsning 3 Body Problem

David Benioff og D.B. Weiss stiller storstilet sci-fi serie i sigte

Meget kan man sige om instruktørduoen D.B. Weiss og David Benioff. Og meget er blevet sagt. Alligevel formåede de to at skabe et verdensomspændende hit med adaptionen af Game of Thrones, og selvom slutningen godt nok ikke matchede starten, er det stadig et fornuftigt grundlag for at være optimistisk overfor nye porjekter. 

Efter længere tids træden vande, er der nu endelig nyt fra deres kommende Netflix-satsning 3 Body Problem. 

Den kommende sci-fi dramaserie er baseret på Liu Cixins bestseller af samme navn. Forfatteren der dykkede ind i sci-fi med en baggrund som computeringeniør, har et meget tech-fokuseret bagland, og det vidner traileren til den kommende sci-fi serie da også om. 

Benioff, Weiss og Netflix offentliggjorde traileren for deres nye serie under et storstilet event under elektronikmessen CES i Las Vegas, og nu har traileren også ramt nettet. 

ANNONCE
3 Body Problem - Trailer
?si=i4zFbo2xy2onbmfL

I korte træk dykker serien ned i en række uforklarlige hændelser, der vender op og ned på naturlovene, mens forskere forsvinder fra en kant. 

Den nye serie har et stort ensemble-cast, bestående af blandt andet Game of Thrones-kendinge som Liam Cunningham (Ser Davos), John Bradley (Samwell Tarly), der suppleres af Rosalind Chao, Eiza Gonzales, Benedict Wong, Jonathan Pryce og mange flere. 

Knives Out/Star Wars-isntruk3 Body Problem lander på netflix den 21. marts 2024. tør Rian Johnson er tilknyttet som executive producer, og det samme er Brad Pitts produktionsselskab Plan B. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt