Connery

Se de første billeder af Alicia Vikander som Lara Croft

Skud fra det nye Tomb Raider reboot

Det er efterhånden ved at være 16 år siden, at vi så Angelina Jolie i det skarpe Tomb Raider kostume, i den første filmindspilning af det fantastiske adventurespil, og der er ingen tvivl om, at hun brændte sig godt fast på alle gamer-drenge (og pigers) nethinder i den forbindelse. 

Men 16 år er lang tid, også i spiluniverset. Og Angelina er måske nok mere et synonym med den gamle, lidt mere kantede Lara. Så det virker meget passende at Tomb Raider får en filmisk genstarter, efter det samme skete for spilserien for et par år siden. Det er mere strømlinet, mere realistisk og mere actionpakket. 

I den nye Tomb Raider film, der får premiere til marts i 2018, er det den svenske skønhed Alicia Vikander, der trækker i det ikoniske kostume, og spiller den hårdtslående arkæolog/gravrøver. Og nu er de første skud af frøken Vikander blevet delt med offentligheden. Det nye look ligger langt fra Jolie, men det er der sådan set ingen skam i: Vikander ser smoking hot ud. 

A first look at Alicia on set of the new Tomb Raider movie, she looks incredible! #AliciaVikander #TombRaider #LaraCroft

A photo posted by Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) on

Læs også: Rise of the Tomb Raider - Seneste nyt fra Lara Croft
ANNONCE
Del

Seneste nyt