Connery

Sci-fi drømme fra din fars ungdom: Den flyvende bil.

De flyvende biler har været på ønskelisten fra sci-fi fans i mange år...

Sci-fi drømme fra din fars ungdom: Den flyvende bil.
Den flyvende bil var sci-fi nørdens drøm for år tilbage. Filmperler som Blade Runner, Tilbage til fremtiden 2, Det femte element og et væld af andre sci-fi, film, serier og tegneserier har bragt det på banen, at i fremtiden vil biler kunne flyve.
Og her i år 2013 er vi ikke i tvivl om at det kan lade sig gøre, problemet er bare at det er dyrt, upraktisk og måske også lidt fjollet.
ANNONCE
Sci-fi drømme fra din fars ungdom: Den flyvende bil.
Det amerikanske firma Terrafugia har dog sat sig i hovederne, at den flyvende bil skal være en realitet. Virksomheden har allerede produceret et fly, The Transition, der kan køre, men det er dog stadig mere et fly end et jordbundet køretøj. Men med deres nye model TF-X vil de bringe sci-fi nørdernes drøm endnu tættere på opfyldelse.
ANNONCE
TF-X vil kunne programmeres til at flyve fra A-B på din kommando, det vil sige at man ikke selv flyver, men at maskinen gør det for en, Terrafugia påstår derfor, at en person med kørekort ville kunne operere TF-X med bare 5 timers ekstra undervisning...
Det lille science fiktion vidunder, har foldevinger, propeller og en jetmotor! Det letter og lander som en helikopter, og flyver med over 320 km i timen eller 2.133 gange farten på en stor myre, der løber afsted; ved hjælp af en 300hk jetmotor
Den flyvende bil vil have en rækkevidde på 800 km ved non stop flyvning, det er helt okay, størrelsen taget i betragtning.
Udviklingen af TF-X har stadig en tidshorisont på 8-12 år, men du kan allerede forudbestille dit eksemplar idag, lige her.

Det eneste problem med denne drøm, er at man som civil aldrig ville få lov til at flyve rundt hvor man ville. Det ville blive det totale luft anarki! Men tjek videoen af TF-X ud anyways, the dream lives on.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce