Connery

Schweizisk urmærke tager pis på Apple Watch med et mekanisk ur til 170.000

The Alp Watch er praktisk talt et anti-smartwatch

Med Apple Watch på markedet i 2015, holdt de schweiziske urfabrikanter vejret, og krydsede fingre, for at det ikke ville gøre alt for ondt på dem. 

Men noget tyder på, at de ikke krydsede fingrene helt nok, for eksporten af ure i Schweiz havde et mærkbart fald i 2015, der er selvfølgelig mange faktorer der spiller ind, og Apple Watch har ikke alene gjort udslaget for et fald på godt 7,6% mindre eksport til USA. 

Det er ganske vidst primært quartz-ure der er ramt af faldet, men det betyder ikke, at de mere eksklusive mekaniske ure ikke er i farezonen. (Selvom de virker til at have fået en enorm renæssance herhjemme over de seneste par år). 

Men det er nu befriende at se, når en mindre schweizisk urfabrikant som H. Moser & Cie, går ud og laver en mekanisk kopi af Apple Watch, og markedsfører den som alt det Apple Watch IKKE er: Mekanisk, eksklusivt, og ikke mindst; med sjæl. 

ANNONCE
The Alp Watch
Schweizisk urmærke tager pis på Apple Watch med et mekanisk ur til 170.000

Moser er som sagt en mindre urvirksomhed, der står med en produktion på omkring 1500 ure af om året. Ud af kapaciteten på de 1500 ure, har Moser valgt at benytte de 50 styk til at trolle Apple, ved at lave en dimensionær anti-kopi af Apple Watch. The Alp Watch koster $24.900 - og det er faktisk kun et par tusinde mindre end det dyre rødguld-belagte Apple Watch, som kun købes af folk der ikke forstår verden. (Tror jeg). 

ANNONCE
Del

Seneste nyt