Connery

Schmeichel joiner en ny gruppe der blandt andet tæller Kimi Räikkönen og Elsa Hosk

Kasper Schmeichel bliver Samsung ambassadør

Det er meget tilfældigt, for man må helst ikke nævne fodbold-EM sammen med andre 'brands', at Samsung Electronics i Norden i dag annoncerer, at de har indgået et ambassadørsamarbejde med Kasper Schmeichel, målmanden der forhåbentlig kan holde den danske kasse fri for mål, over den næste måneds tid. 

Schmeichel bliver ifølge Samsung en del af en prominent gruppe af nordiske ambassadører, der tæller en række verdensstjerner fra sporten og andre brancher; den finske racerkører Kimi Räikkönen, den norske fodbold-komet Erling Haaland, den svenske supermodel Elsa Hosk og den dansk-svenske designer Anine Bing. Alle valgt fordi de på forskellige måder har vist mod til at forfølge deres drømme. 

I forbindelse med annonceringen af samarbejdet, fortæller Kasper Schmeichel, at han har brugt Samsung smartphones i næsten et årti: 

"I min dagligdag med rejser, træningslejre og lange ture til udebanekampe er min smartphone livlinen til omverdenen, venner og familie, og de sidste næsten ti år har jeg brugt Samsungs telefoner. Samtidig kan jeg virkelig identificere mig med et brand, der i den grad kompromisløst skubber til grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Derfor er samarbejdet helt oplagt, og jeg glæder mig til at få mulighederne i Samsungs produkter foldet endnu mere ud – og ikke mindst til at være med til at inspirere særligt unge mennesker til at udfordre sig selv og forfølge deres drømme."

"..Fedt, at vi nu kan føje en dansk verdensstjerne til vores samarbejder. Vi glæder os meget til at lancere de første kampagner med ham efter sommeren." lyder det fra Claus Holm, der er landechef for Samsung i Danmark. 

Held og lykke!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce