Connery

Scenic E-Tech: Renault-bestseller genfødes som 100% elbil

Er Renault Scenic gået hen og blevet lækker?

En gammel MPV-model er nu blevet trukket tilbage fra pensionen, Renault Scenic genopstår, denne gang som en rendyrket elbil: Renault Scenic E-Tech

Præsentationen fandt sted på internationale biludstilling IAA i München. 

Renault Scenic E-TECH - Scenic E-Tech: Renault-bestseller genfødes som 100% elbil Renault Scenic E-TECH

Renault Scenic: Fra praktisk benziner til EV-appeal.

Scenic, er nok bredt kendt som en meget praktisk (og måske lidt kedelig) familiebil, har gennemgået en radikal transformation. Med den nye elektriske Scenic indfører Renault en hel ny designfilosofi og en batteridrevet motor, der fuldstændigt afslutter bilens æra med benzin og diesel.

Den nye Scenic kommer i to batteristørrelser og flere motorvarianter. Den mindre version har et 60 kWh batteri, som giver en rækkevidde på op til 420 km (WLTP). Forventningerne hos Renault i Danmark er dog særligt høje til den større 87 kWh model, der yder 220 hk og har en imponerende rækkevidde på op til 620 kilometer på opladningen.

ANNONCE
Renault Scenic E-TECH - Scenic E-Tech: Renault-bestseller genfødes som 100% elbil Renault Scenic E-TECH

Plads og design
Den nye model er mere rummelig end sin forgænger og tilbyder ekstra benplads for bagsædepassagererne. Med et bagagerum på 545 liter, der kan udvides til 1670 liter, er der masser af plads til hele familien og bagagen.

For føreren tilbyder Scenic et cockpit med to 12-tommers skærme og en helt ny brugeroplevelse takket være Open R med indbygget Google Automotive. Sikkerheden er også i top med syv airbags og 30 forskellige sikkerhedssystemer.

ANNONCE
Renault Scenic E-TECH - Scenic E-Tech: Renault-bestseller genfødes som 100% elbil Renault Scenic E-TECH

Jean Michel Jarre Møder Renault?
Som noget helt unikt har den berømte franske lyddesigner og musiker Jean Michel Jarre designet bilens lydunivers. Team-uppet inkluderer en særlig velkomstsekvens samt den lyd bilen udsender for at advare fodgængere og cyklister - det lyder som noget der skal høres i virkeligheden...

Bæredygtighed i fokus
Med genanvendte materialer udgørende 24% af bilens samlede struktur, understreger Renault sin forpligtelse til at reducere CO2-udslip med 80% inden 2030.

Pris og tilgængelighed 
Den nye Renault Scenic Electric vil være tilgængelig i seks farver og forventes introduceret i Danmark i første halvdel af 2024. Priserne er endnu ikke offentliggjort.

ANNONCE
Scenic E-TECH afsløring
?si=ftDOe_t7Rniz-cp8
Del

Seneste nyt

Annonce