Connery

Savner du Rick and Morty? Så skal du tjekke et helt specielt afsnit af The Boys Diabolical

Rick and Morty-skaberen står bag et af animationsseriens syrede afsnit

Mens vi venter på nyt fra Rick and Morty, har den ene halvdel af Rick and Morty duoen, Justin Roiland, lånt sit talent til den animerede antologi-serie The Boys Diabolical. 

Roiland er den mest aktive af Rick and Morty-duoen, og det kreative talent der både agerer stemmetalent og manuskriptforfatter, står også bag VR-soloprojektet 'Trover saves the Universe', ligesom han lagde stemme til Count Lemongrab i Adventure Time, før R&M-dagene. 

The Boys: Diabolical har taget form som en antologiserie, hvor hvert afsnit fortæller en enkeltstående historie fra "The Boys"-universet, og mens Seth Rogen og Eric Kripke fortsat agerer executive produceres i Primes 'The Boys'-univers, er der hentet heftigt og vidtrækkende talent ind til de otte individuelle historie. 

ANNONCE
The Boys: Diabolical - Trailer

Afsnit 2 af Diabolical har givet Justin Roiland frie tøjler til at fortolke sin egen version af det über-voldelige Boys-univers, og det har resulteret i et super makabert, ekstremt underholdende og over the top afsnit, der er navngivet: "An Animated Short Where Pissed-Off Supes Kill Their Parents". Afsnittet kan selvfølgelig ikke undgåes at være gennemsyret af Roilands mærkevare-humor, der mest af alt får afsnittet til at minde om noget der kunne være et spin-off afsnit af netop Rick and Morty. 

Ud over Justin Roiland gæstes serien i løbet af de otte afsnit også af talent fra Andy Samberg, Evan Goldberg, Awkwafina, Christian Slater, John DiMaggio, Simon Pegg, Michael Cera, Giancarlo Esposito, Kevin Smith, Nasim Pedrad og selvfølgelig: Don Cheadle. 

The Boys: Diabolical landede i alle 8 afsnit på Prime Video 3. marts 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt