Connery

Savner du arbejdstøjet? Chill med Kansas Wear

Kansas har kastet sig ud i modesegmentet

Jeg har i et stykke tid gerne ville tale lidt om arbejdstøj-brandet Kansas, der har kastet sig ud i en helt ny disciplin: Fashion. 

Det kan være lidt af et gråområde at bevæge sig ud i, for hvem har egentlig lyst til at gå rundt i samme tøjmærke som man arbejder i, i fritiden - atlså hvis man er den typiske Kansas-bruger? 

Well, det vil tiden vise, men faktum er, at Kansas sidste år kastede sig ud i underbrandet Kansas Wear. 


"En ny bølge af unge håndværkere skyller ind over Danmark, som selv har valgt faget aktivt til.. Fordi de er passioneret og dedikeret omkring det at skabe og passioneret omkring håndværket, dets detaljer og udførelse.
Der er en accept og en beundring af håndværket i dag. I en digital verden hvor alt foregår i højt tempo, er der noget befriende og forløsende ved at dedikere sig til håndværk. Det tager tid at skabe. Det kræver passion, engagement og tålmodighed. Den nye generation
vælger håndværket til, og er stolt af sit fag. Og man vil gerne vise det frem. Det er cool at rende rundt i arbejdstøj i fritiden, for det signalerer, at man kan noget med sine hænder.

Hvordan taler vi til den nye generation håndværkere, som er opmærksom på sin stil og udtryk, og vækker deres nysgerrighed? Vi bliver relevante for dem, og tager Kansas ud på gaden. Hvorfor skal håndværkere ikke også se cool ud? Og føle sig tilpas; både på jobbet,
fra og til, og i fritiden. Hyld håndværket. Det blev starten for Kansas Wear. Endnu en innovation tanke og handling fra Kansas. Kansas Wear har dybe rødder i Kansas og bærer håndværker arven i sig."
sådan lød det fra Kansas i slutningen af 2019.

Nu er de efterhånden et par månedlige drops inde i arbejdet, og du kan tjekke det seneste lige her. 

Her har Kansas nemlig fortolket deres brand i en række casual-stile, der nok passer meget godt - hvis du er stemt hjem fra arbejde for tiden. Eller bare til at slacke den i fritiden.  

ANNONCE
Kansas Billy Hoodie - Savner du arbejdstøjet? Chill med Kansas Wear Kansas Billy Hoodie
Kansas Billy Sweat - Savner du arbejdstøjet? Chill med Kansas Wear Kansas Billy Sweat
Kansas Bucket Hat - Savner du arbejdstøjet? Chill med Kansas Wear Kansas Bucket Hat
Kansas Colin Shirt - Savner du arbejdstøjet? Chill med Kansas Wear Kansas Colin Shirt
Kansas Colin Pants - Savner du arbejdstøjet? Chill med Kansas Wear Kansas Colin Pants

Tjek tøjet ud på Kansas Wear, hvis du er mere nysgerrig. 

Del

Seneste nyt

Annonce