Connery

Samsungs The Frame TV er ekstra interessant i 2022-versionen

Livsstils-tv'et er nu landet i Danmark

Samsungs serie af såkaldte Lifestyle-tv's har gennemgået en pæn evolution siden de først blev lanceret. 

I begyndelsen var skærme som The Serif og The Frame forsøg på at skabe designer-tv som ville virke mere tiltalende på den kundegruppe, som ønskede et TV der blender mere ind i indretningen: Løsningen som er smart, er skærme med et større fokus på det ydre design og en løsning, der tillader brugeren at fremvise kunst via en lav-energisk standby-tilstand, og det blev taget godt imod. 

Det største problem ved de første modeller, var at de modsat andre af Samsungs skærme ikke tilbød de mest efterspurgte billedkvaliteter og større størrelser - og derfor stod som et nyt kompromis-tv. 

Det er Samsung siden da kommet efter, og nu er The Frame et rigtigt godt bud på et flot tv - også til dem der ikke vil gå ned på features. 

I begyndelsen af 2022 kunne Samsung præsentere endnu en feature, som gør The Frame spændende: Et mat LCD-panel. 

Det smarte i denne løsning, er et panel der næsten totalt opsluger aller reflektioner - en løsning der gør det meget lettere at fremvise kunst på en endnu mere naturtro måde - og samtidig minimerer irritation ved lyskilder der giver genskin i skærmen: Det er noget, der både har effekt i galleri-mode og ved normal tv-brug. 

Det Matte Display i The Frame er ikke helt så letgjort, som at Samsung blot har smækket en film på det traditionelle panel - og desværre heller ikke noget, som er muligt at eftermontere på tidligere modeller: Vi har spurgt. 

Matte Display har nu fundet vej til Danmark, hvor Samsung er klar til at sælge The Frame i størrelserne 32" - 85" i 2022-udgaven. 

Prisniveauerne for de nye The Frame-modeller kommer til at følge en lignende prissætning fra tidligere år. Den vejledende pris på den mest populære størrelse (65") lyder på 14.999,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt