Connery

Samsungs nye generation af Odyssey-skærme er ikke kurvede - men stadig vilde

Perfekte specs til PC eller en PlayStation 5?

I 2020 lancerede Samsung et sæt spændende nye rendyrkede gamingskærme, i den højere prisklasse - modellerne havde kurvede displays og pænt store opløsninger - og nu fortsættes gamer-serien med nye tilføjelser - med flade paneler. 

Topmodellen af de nye tilføjelser hedder Odyssey G7 - en 28" skærm med UHD-opløsning og en flot farvegengivelse med HDR400-certificering. 

Skærmen har en opdateringshastighed på op til 144 Hz, og understøtter Nvidia G-Sync og AMD Freesync Premium Pro med kun 1 ms responstid. 

Men det er ikke kun PC-gamere der tænkt ind i denne omgang - skærmen er også perfekt til at trække det bedst mulige billede ud af de nyeste konsoller fra PlayStation og Xbox med understøttelse af 4K 120Hz. 

Skærmen har også ekstra lyslir - i en funktion der hedder CoreSync - der reflekterer spillets belysning ud i LED-panelerne der er placeret flere steder på skærmens kabinet. 

ANNONCE
Samsung Odyssey Tilføjelser - Samsungs nye generation af Odyssey-skærme er ikke kurvede - men stadig vilde Samsung Odyssey Tilføjelser

Desuden er der også blevet udgivet en Odyssey G5 27" skærm med QHD-opløsning og 165 Hz, og en entry-model; Odyssey G3 i 24 og 27", med 144 Hz opdateringshastighed og 1 ms responstid på en mere ordinær Full-HD opløsning. 

Tilgængelighed:

De nye Odyssey-skærme fra Samsung er blevet sendt direkte i handlen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce