Connery

Samsung sætter datoen: Får vi S21 den 14. januar?

Samsungs Unpacked er rykket tættere på

Tech står ikke stille, og i år har Samsung valgt at præsentere "forårets" Unpacked-præsentation endnu tidligere end før. 

Den forestående Samsung Unpacked præsentation forventes at løfte sløret for næste generation af virksomhedens populære Galaxy S flagskibsserie af smartphones - som måske får navnet Samsung Galaxy S21. 

Officielt er det eneste Samsung har afsløret selve datoen - sammen med en video, der pryder den officielle invitation til eventet, der afholdes som en åben livestream. I den video ser vi et sløret objekt i en boks - det ser umiddelbart ud til at være et kameramodul - en af de bærende faktorer for Samsungs seneste modeller - og derfor giver det mening, at det er smartphones der vil være et hovedfokus. 

Samtidig finder Unpacked sted blot få dage efter Samsungs officielle pressemøde under årets CES-messe, og på den præsentation plejer der at tales meget bredt om hele Samsungs produktlineup. 

Der har allerede været en del rygter om den kommende S21-model, hvilke der er sande er lidt svære at spå om - men traditionen tro, kan vi nok forvente os mindst 3 forskellige smartphones der bærer navnet S21, sammen med et udvalg af accessories - som trådløse headphones og lignende. Spørgsmålet er, om Samsung også har en overraskelse eller to i ærmet - og hvordan disse tager sig ud. Stay tuned. 

ANNONCE
Samsung Unpacked 14. januar
Del

Seneste nyt

Annonce