Connery

Samsung pakker 5G og hurtig skærmteknologi i ny midrange-mobil

Samsung vil give mere "awesomeness" for skillingen i nye Galaxy A-modeller

Samsung er på banen med nye modeller i A-serien, en række af Android-smartphones der befinder sig i den lave ende af prisbilledet - hvor langt de fleste kan være med. 

Der er annonceret tre nye modeller; A52 LTE, A52 5G og A72 LTE - og den umiddelbart mest interessante smartphone er i vores optik Samsung Galaxy A52 5G - der som navnet antyder, er klar til at trække på fremtidens mobilhastigheder.

ANNONCE
Samsung Galaxy A52 5G - Samsung pakker 5G og hurtig skærmteknologi i ny midrange-mobil Samsung Galaxy A52 5G

Galaxy A52 5G er på papiret et rigtig fornuftigt bud på en god allround mobil, til overskuelig anskaffelsespris. Modellen er annonceret med en vejledende pris på 3.199,- kroner, med et væld af features. 

Foruden de helt basale smartphone-features, kommer A52 5G med 120 Hz opdateringshastighed på den 6.5" store AMOLED-skærm - en teknologi der sidste år var forbeholdt flagskibs-modeller i de højere prislag. 

En høj skærmhastighed er ikke det eneste, der er interessant ved netop denne model. Der er quad-cam setup på bagsiden, som blandt andet leverer optisk billedstabilisering og 10x zoom, og så har man lavet et samarbejde med Snap Inc, der gør sjove filtre direkte tilgængelig i kameraets "Fun content" mode. Selfie-kameraet er på 32 MP, også en pæn omgang til prisen.

ANNONCE
Unboxing: Samsung Galaxy A52 5G
Samsung Galaxy A52 5G - Samsung pakker 5G og hurtig skærmteknologi i ny midrange-mobil Samsung Galaxy A52 5G

Samtidig er der et batteri med en kapacitet på 4500 mAh - en kapacitet der længe har været tilgængelig på de dyre modeller - og i denne klasse er så kraftigt, at Samsung taler om "two-day battery". Hurtigopladning på 25 Watt er også tilgængeligt.

Modellen bygger på Snapdragon 750G chipsettet, der kommer med octa-core processor - dertil 6GB RAM og op til 128 eller 256GB lagerplads. Med mulighed for udvidelse på op til 1 TB via MicroSD.


Samsung Galaxy A52 5G er netop blevet lanceret - til en vejledende pris på 3.199,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce