Connery

Samsung offentligør priserne på deres vilde 4K projektor: The Premiere

Samsungs Short-Throw projektor er ikke helt billig

En af de mere spændende nye annonceringer fra Samsung, i sensommeren 2020, er deres satsning på projektorer, der kan overtage rollen som det store tv i stuen. 

Samsungs nye projektorer er udstyret med samme smart-funktionaliteter som Samsungs nyeste QLED-modeller. The Premiere skulle have en vanvittig flot lysstyrke fra short-throw projektoren, der helt tæt fra væggen kan levere et billede i op til 130" med 4K opløsning. 

Og nu er Samsung klar med priserne på de to modeller der netop er kommet på markedet.

Samsung The Premiere LSP9T koster 49.990 kroner mens The Premiere LSP7T koster 27.990 kroner. 

ANNONCE
The Premiere tager meget mindre vægplads i stuen, når "skærmen" er slukket - Samsung offentligør priserne på deres vilde 4K projektor: The Premiere The Premiere tager meget mindre vægplads i stuen, når "skærmen" er slukket

Den førstnævnte model, LSP9T, kan projicere 4K på op til 130”. Modellen er verdens første HDR10+-certificerede projektor med tredobbelt laserteknologi, hvilket giver en enorm farveskala og en maksimal lysstyrke på 2.800 ANSI-lumen. Brugeren får en bedre oplevelse, da detaljer kan projiceres med imponerende kontrast, uanset om scenerne er mørke eller lyse.

Den anden model af The Premiere, LSP7T, kan projicere 4K på op til 120”. Ligesom søstermodellen har den billedindstillingen Filmmaker Mode, som giver brugeren mulighed for at opleve film eller serier på den måde, som instruktøren skabte den originale version.

Begge modeller er udstyret med Samsungs Smart TV-platform samt Tap View-funktioner og muligheden for at spejle indhold fra mobilen direkte til projektoren. Med et kompakt og stilfuldt design passer The Premiere ind i de fleste rum. Og takket være Ultra Short Throw-teknologien kan produktet placeres tættere på væggen, hvilket betyder, at den optager mindre plads. Udover billedkvaliteten i 4K er The Premiere også udstyret med kraftige højttalere, og LSP9T har også Acoustic Beam-teknologi, der giver sport og film ekstra liv. Det reducerer også behovet for yderligere og større lydenheder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt