Connery

Samsung laver suprise-telefon: Galaxy A9 har fire linser!

Flere linser, bedre billeder?

Samsung har i dag præsenteret den seneste tilføjelse til A-familien – Samsung Galaxy A9.

Det er verdens første smartphone med fire bag-kameraer!

"Som de førende inden for mobile innovationer ser vi en øget efterspørgsel efter meningsfuld innovation vedrørende hurtig og visuel kommunikation. Vi ønsker at give flere af vores forbrugere adgang til næste generations teknologi, og vi er glade for at introducere det gennem Galaxy A9-kameraet," siger Jimmy Voss, Head of Sales for IM for Samsung Danmark.

ANNONCE
Samsung laver suprise-telefon: Galaxy A9 har fire linser!

De fire linser tilfører nye funktioner.

- Kom tættere på uden at gå på kompromis med kvaliteten.

- 2x optisk zoom til detaljerede close-ups - selv på længere afstande.

- Indfang mere af verden med ultra vidvinkelobjektiver og tag professionelle billeder ved hjælp af Scene Optimizer-software. Gennem AI kan kameraet genkende og indstille billedindstillinger afhængigt af billedet.

- Giv kreativiteten frit spil gennem dybdelinsen, som giver mere frihed til manuelt at indstille skærmdybde og fokus. Tag skarpe og lyse billeder i både lyse og mørke omgivelser med 24MP hovedlinsen.

Batteriet på 3,800mAh giver lang batteritid. Begrænsninger er der heller ikke, når det kommer til lagerplads. Her er det nu muligt for brugeren at opbevare endnu mere med 128GB intern lagring og op til 512GB med MicroSD.

Galaxy A9 kommer desuden med Bixby, Samsung Pay og Samsung Health. Med Samsung App Pair kan brugerne multitaske og køre to apps på samme tid.

Telefonen kommer i butikkerne til november. Vejledende pris: 4499 kroner.

ANNONCE
Samsung laver suprise-telefon: Galaxy A9 har fire linser!
Samsung laver suprise-telefon: Galaxy A9 har fire linser!
Del

Seneste nyt

Annonce