Connery

Samsung lancerer limited edition flip-phone med modeikon Thom Browne

Galaxy Z Flip og en række lækkert stylet tilbehør

Der er ingen tvivl om, at Samsung forsøger at køre deres ny-annoncerede foldbare smartphone, Galaxy Z Flip, i stilling som et lifestyle-produkt. Altså, i den kategori, hvor det er noget vi køber lige så meget for at flashe noget fedt, som fordi vi har et praktisk behov. 

Den slags buzz-ord blev nævnt flere gange under præsentationen af den nye foldable smartphone, og det er også tydeligt i præsentationen af et limited edition gadget-sæt, der er designet i samarbejde med luksus-tøjmærket Thom Browne, grundlagt i New York, af manden med samme navn.

ANNONCE
Samsung lancerer limited edition flip-phone med modeikon Thom Browne

Hovedstykket i dette line-up er selvfølgelig Galaxy Z Flip, i en grå-tonet variant, med ikoniske tricolore-striber, der står for blikfanget - og påmaler Browne som afsender. 

Men som en del af pakken, er boksen også fyldt med en hel suite af Samsung-gadgets, i samme holdtrøje. 

ANNONCE
Samsung lancerer limited edition flip-phone med modeikon Thom Browne

Kittet indeholder nemlig også et Galaxy Watch Activ2 med specialdesignet grå læderrem, et lædercover til smartphonen og et sæt Galaxy Buds+. 

Thom Browne Limited Edition Galax Z Flip kommer ikke til salg i Danmark, og derfor må man til enten NET-A-PORTER, Samsung.com, eller Thom Browne, for at smide en forudbestilling den 14. februar. 

Prisen for sættet kendes endnu ikke. Prisen for basismodellen af Z Flip er 11.700 i danske kroner, så tilsæt gadgets for et par tusinde ekstra, lidt high-end mode branding og et limited edition-koncept oveni: Det bliver svært at få fat på. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce