Connery

Samsung lancerer flip-telefon i Pokémon-udgave

Galaxy Z Flip3 Pokémon Limited Edition

Måske er det  nok foregået i forholdsvis stilhed fra Samsungs side, med lanceringen af en Pokémon-udgave af deres foldbare smartphone Flip3 i Korea, men lanceringen mødes ikke af stilhed fra resten af verden. I løbet af et lille døgn har Youtubere og tech-blogs verden over nemlig hyldet specialversionen af smartphonen - og begrædt at den ikke er tilgængelig på andre markeder end Korea. Vi tilslutter os det kor. 

Samsung Z Flip3 der blev lanceret i 2021 er i sig selv en ret interessant smartphone med det foldbare skærm og moderne take på den nostalgiske flip-facon. Det har skabt en populær smartphone, der - også i udlandet - allerede har været lanceret i en limiteret version i samarbejde med modemærket Thom Browne. 

Pokémon-versionen af Flip3 er dog mere farvestrålende, med et specielt samlerkit der blandt andet indeholder nøglering, popsocket, et bæreetui, Pokémon-stickers og et Pikachu-beriget beskyttelses-cover.

Som det ser ud på nuværende tidspunkt lanceres Pokémonsmartphonen kun i Sydkorea, men mon ikke der findes en Pokémon-fan eller 1000 herhjemme, der også godt ville slå kløerne i 'fonen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt