Connery

Samsung lancerer deres 'bedste tv nogensinde' i Danmark

Årets topmodeller fra Samsung går op i 85 tommer

Samsung er efterhånden en af de førende og mest udbredte tv-producenter herhjemme, og der holdes også godt gang i udviklingen - og selvom man kommer langt med et solidt 4K tv, sker der stadig ting og sager, der er værd at bemærke. Hos Samsung er årets ubestridte topmodel et Neo QLED TV i 8K opløsning, men der er også kommet opdateringer til 4K-serien, og så er deres nye lysskarpe OLED-skærm blevet prissat

ANNONCE
Samsung Neo QLED 8K QN900C understøtter ligesom 4K-modellerne de fulde muligheder for high-res konsolgaming. - Samsung lancerer deres 'bedste tv nogensinde' i Danmark Samsung Neo QLED 8K QN900C understøtter ligesom 4K-modellerne de fulde muligheder for high-res konsolgaming.

Topmodellen: Samsung QN900C 8K Neo QLED

Dette tv er hvad Samsung selv kalder 'vores bedste tv nogensinde'. QN900C er et 8K TV med QLED-paneler, der kommer i størrelserne 65", 75" og 85". 

Dette tv bæres frem afen ny stander og et billede der fylder 99" af skærmens overfladeareal - den skjulte One Connect Box har fået også fået en opdatering, og så kan det indbyggede 90W højttalersystem bruges som en ekstra center-højttaler, hvis man vælger at opgradere skærmen med en tilsvarende ny Samsung Soundbar eller surround-system. 

Prisen for dette 8K tv i 65" er 43.999 kroner - mens priserne hurtigt løber op i næsten det dobbelte, hvis man går på det største tv i 85", det har nemlig fået en vejledende salgspris på 89.999 kroner.

ANNONCE
Samsung OLED S95C - Samsung lancerer deres 'bedste tv nogensinde' i Danmark Samsung OLED S95C

Samsungs OLED tv er også klar i en forbedret version

Tidligere på året var jeg ude for at se de nye Samsung TV-skærme, og her var der særligt en der stod ud af mængden, nemlig den nye generation af Samsungs indsats på OLED-skærme. 

Samsung har længe gemt OLED-teknologien væk til fordel for deres Neo QLED, men med nye belysningsteknologier satses der også godt på OLED-teknologien. 

2023 OLED-modellen fra Samsung hedder OLED S95C - det bliver tilgængeligt helt op i 77" og selve skærmen brillerer ved blot at være 11 mm tynd, men stadig udstyret med et 4.2.2 højttaler system, der selvfølgelig bliver endnu bedre med en soundbar-opgradering. 

OLED S95C 55" får en vejledende pris på 20.999 kroner, mens den helt store 77" koster 41.999 kroner.

ANNONCE
Samsung Neo Qled 4K QN95C - Samsung lancerer deres 'bedste tv nogensinde' i Danmark Samsung Neo Qled 4K QN95C

Gaming-sweetspot

Hvis du er til konsolgaming har du nok ikke brug for 8K opløsning, til gengæld er den nye high-end 4K model et spændende bud - især hvis man holder øje med kampagnepriser. 

Samsung QN95C er et 4K Neo QLED tv, der understøtter gaming med HDR, op til 144Hz opdateringshastighed ved 4K opløsning og så er der blevet plads til HDMI 2.1 (4K120) på alle fire HDMI-porte, hvilket er en fantastisk vigtig feature, hvis du vil have det ypperste ud af en PlayStation 5 eller en Xbox Series X. 

Samsung QN95C er tilgængelig i størrelserne 55", 65", 75" og 85" - i et prisspænd fra 21.999 - 54.999 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce