Connery

Samsung lancerer brillefri 3D-gaming i ny 37" gamingskærm

Har du ikke hørt det? Brillefri 3D er det nye. Eller, det er i hvert fald en teknologi, der stille og roligt bevæger sig videre fra de tunge kreative 3D-kreatørfag og ind mod gaming.

I 2022 var Acer en af de første større producenter, der pionerede brillefri gaming, mens Asus hoppede med på vognen sidste år - og nu har Samsung også meldt sig på banen i form af deres Odyssey-skærmelinje, der henvender sig benhårdt til gamere.

 

Odyssey 3D

Men hvad er det egentlig, der adskiller Samsungs bud på brillefri 3D fra konkurrenterne? Odyssey 3D går ikke kun efter at imponere med sin teknologi - den skulle også levere en fuldt integreret spiloplevelse, der matcher de krav, nutidens gamere har. Med en 37" skærm, der praler af 4K-opløsning, en lynhurtig responstid på 1 ms, og en opdateringshastighed på op til 165Hz er der i hvert fald lidt at komme efter - også hvis man ikke lige skal tilgå 3D-indhold. 

Der er endnu ikke kommet en pris på den nye skærm - og mens vi er ret overbeviste om at skærmen ikke bliver i nærheden af billig, så er det også værd at bemærke, at det nok kræver en ret frisk PC at trække 3D-indhold i 4K med helt flydende oplevelser. 


 

Selvom teknologien er imponerende, er spørgsmålet om, hvorvidt brillefri 3D bliver en gamechanger, stadig oppe i luften. Gamere er kendt for at være både krævende og skeptiske, når det gælder nye innovationer. Er det virkelig nødvendigt med 3D, hvis 2D allerede leverer varen? Alle vi der købte et 3D-tv for et lille årti siden har i hvert fald brændt nallerne en gang tidligere. 

Det afhænger måske mest af, hvilken type gamer du er. Hvis du allerede har investeret i det bedste hardware og ønsker den mest avancerede og immersive spiloplevelse, kan Odyssey 3D være det næste logiske skridt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt