Connery

Samsung har elimineret en irriterende detalje ved deres nye foldbare smartphones

Har du allerede prøvet kræfter med en foldbar mobil?

Om få dage er Samsung klar med deres næste inkarnation af foldbare smartphones - du ved - dem hvor skærmen kan foldes sammen.

De to nye modeller der blev afsløret under Galaxy Unpacked i slutningen af juli måned hedder Samsung Galaxy Z Flip5 og Samsung Galaxy Z Fold5. De to nye foldables er næste inkarnation af Samsungs lille flip-telefon og flagskibsmonstret, der kan foldes ud til en lille tablet. 

ANNONCE
Galaxy Z Flip5 til venstre og Z Fold5 til højre. Foto: Samsung - Samsung har elimineret en irriterende detalje ved deres nye foldbare smartphones Galaxy Z Flip5 til venstre og Z Fold5 til højre. Foto: Samsung

De to nye modeller lanceres i Danmark den 11. august 2023, og er derfra klar med de mest potente Foldables på markedet, hvor de overtager postitionen fra Motorolas Razr-mobil, der blev lanceret i juni 2023. 

Samsung har ikke genopfundet den dybe tallerken (Og foldbare skærme er vel stadig dybe n ok?), men til gengæld forbedres der endnu en gang på små detaljer, der skulle gøre begge smartphones til et bedre bekendtskab. 

Den ene synlige ændring der går igen for både Flip5 og Fold5, er at Samsung endelig har været i stand til at fjerne mellemrummet ved skærmen, når smartphonen er klappet sammen. På alle de foregående modeller, har der været et mellemrum mellem undersiden af den sammenklappede smartphone, der har betydet at de tidligere modeller aldrig kunne klappe helt plant sammen. Det kan de nye modeller. Det er lykkedes, fortæller Samsung, fordi teknologien bag de foldbare skærme er gjort mere slidstærk og hårdfør - og det må alt andet lige være et plus for gadget-fans med hang til stramme rene linjer eller OCD-lignende træk. 

For Samsung Galaxy Flip5 gælder det også at coverskærmen er blevet væsentligt større, og nu altså er væsentlig mere funktionel, til andet end blot notifikationer. 

Begge de nye modeller har fået et lille, men ikke helt ubetydeligt trin op i hardwaren. Motoren i begge modeller er bygget på Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2 chipset, der i skrivende stund er det vildeste performance-grundlag i en Android-mobil. 

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Fold5 og Samsung Galaxy Z Flip5 - Samsung har elimineret en irriterende detalje ved deres nye foldbare smartphones Samsung Galaxy Z Fold5 og Samsung Galaxy Z Flip5

Danske priser og lancering

Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5 har salgsstart den 11. august 2023. 

Vejledende startpris for standardmodellen for Samsung Galaxy Z Fold5 er 14.799 kroner. For Samsung Galaxy Z Flip5 er den vejledende startpris for standardmodellen 9.499 kroner.

Del

Seneste nyt

Annonce