Connery

Samsung gør deres wearables kombatible med iPhone

"Samsung tror på åbenhed"

Samsungs rejse med wearables er gået fra at være et lukket lille kredsløb, der kun talte med Samsung produkter, over til at blive bredt kombatibel med Android, og nu tager elektronikgiganten så springet fuldt ud, og lukker op for iOS kompabilitet. 

I en pressemeddelelse fra Samsung, lyder det således: 

"Samsung tror på åbenhed og ønsker at så mange mennesker som muligt får adgang til vores innovationer. At vi nu har mulighed for at lade folk, der ikke har en Samsung-telefon, anvende vores populære wearable-produkter, er et vigtigt skridt i den retning," siger Ardelan Sohrevardi, Nordisk produktchef for tablet og wearables hos Samsung.

Selvom nogle funktioner kommer til at variere, afhængigt af hvilket iOS-produkt brugeren har, så vil alle kunne få glæde af Gear S3’s funktioner..."

Hvad det reelt kommer til at betyde for salget af Samsung Gear, kan man kun gætte på, og uanset hvilken grund, der har fremprovokeret dette initiativ, kan vi kun bifalde, at vores elektronik bliver bedre til at tale sammen. Samsung Gear S3 bliver med dette tiltag, altså åben for følgende Apple devices: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ og iPhone SE (iOS 9.0 og senere).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce