Connery

Samsung Galaxy Z Flip med kraftigere processor og 5G

Her er den kraftigere Galaxy Z Flip 5G

Samsung er klar med en opgradering af deres foldbare Galaxy Z Flip, der kom på markedet i første udgave, tilbage i februar 2020. 

Opgraderingen til den foldbare livsstils-smartphone, bæres fra samsungs side især frem af inkluderingen af 5G netværk, der kommer med det nye chipset der benyttes i den opgraderede model:

"Vi hos Samsung giver millioner af forbrugere 5G i hænderne. Vi viser løbende vores engagement for at gøre 5G mere tilgængelig for flere mennesker,” siger Claus Holm, som er IM Director og Country Manager i Danmark. ”Vi er glade for at give den næste generations hastighed og forbindelse videre til Galaxy Z Flip, som vil være en ny tilføjelse til Samsungs portefølje af 5G-enheder. Med dette håber vi på at kunne give vores brugere endnu flere meningsfulde oplevelser.”

Selvom 5G stadig ikke er fuldt relevant herhjemme er det selvfølgelig værd at tage med i overvejelserne - hvis man vil fremtidssikre sin smartphone. 

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Flip med kraftigere processor og 5G

Større ydeevne

Galaxy Z Flip 5G bliver udstyret med et kraftigere chipset, nemlig Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G.

Det er godt nyt - for det bringer Z Flip op på et niveau, hvor den er konkurrencedygtig med andre flagskibsmodeller, og dermed går den fra at være en ganske udemærket smartphone med en foldbar skærm, til at være en mere gennemført high-end smartphone, der også trækker opmærksomheden med sig. 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Z Flip 5G kommer på markedet den 7. august 2020 - den vejledende salgspris er 12.399,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce