Connery

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra

Samsungs modstræk til Apple Watch Ultra?

Galaxy Unpacked har både givet nyt i form af næste generations foldables og den længe ventede Galaxy Ring, men der er også kommet nye smartwatches - Watch7-serien

Det mest spændende her er Samsungs introduktion af Ultra-modellen, der overtager den tidligere Pro-model som topmodellen i produktlineuppet. 

Samsungs navngivning læner sig denne gang direkte op ad Apples og det er nok ikke et tilfælde, når Samsung forsøger at gå i clinch på at lave det bedste smartwatch. I virkeligheden er de to ure ikke direkte konkurrenter til hinanden, det er derimod en konkurrence på de fuldendte økosystemer: Apple eller det androidfunderede GalaxyOS. 

ANNONCE
Samsung Galaxy Watch7 Ultra - Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Samsung Galaxy Watch7 Ultra

Samsung har fyret alle de fede specs ind på dette ur, det har ridsefast safirglas og en titaniumurkasse - så selvfølgelig er det vandtæt og slagsikkert, men det er også påklistret med en 10ATM vandtæthed og en IP68-certificering. En stor potent kasse på 47 millimeter!

Indmåden er drevet af en Exynos W1000 processor, og der er 32GB indbygget lagerplads, et pænt stort batteri, trådløs opladning og et kæmpe læs af sensorer. Men hvad er det så godt for? 

Samsung fremhæver en hel kavalkade af næglefunktioner for uret, der skulle kunne holde strøm i op til 100 timer på en opladning: 

ANNONCE
Samsung Galaxy Watch7 Ultra - Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Samsung Galaxy Watch7 Ultra

Avanceret fitness- og sundhedsovervågning:

Sporing af over 100 træningsformer: Uanset om du dyrker yoga, løb, svømning eller cykling, kan Galaxy Watch 7 Ultra holde styr på din aktivitet.

Desuden fungerer uret i højder fra 9000 meter over havets overflade til 500 meter under havets overflade. 

Realtids hjertefrekvensmålinger: Med den forbedrede BioActive Sensor får du præcise målinger af din hjertefrekvens, hvilket er ideelt for dem, der ønsker at optimere deres træning og overvåge deres helbred nøje.

Electrocardiogram (ECG) og Blood Pressure (BP) overvågning: Hold styr på dit hjertes sundhed med disse avancerede målinger, som kan hjælpe dig med at opdage potentielle sundhedsproblemer tidligt.

ANNONCE
Samsung Galaxy Watch7 Ultra - Samsung Galaxy Watch 7 Ultra Samsung Galaxy Watch7 Ultra

Intelligent funktionalitet:

Wear OS 5: Galaxy Watch 7 Ultra er drevet af den nyeste version af Wear OS, hvilket giver dig adgang til en bred vifte af apps og tjenester direkte fra dit håndled.

Forbindelsesmuligheder: Med LTE (4G), Bluetooth 5.3, Wi-Fi og GPS er du altid forbundet og kan spore din position præcist, uanset hvor du befinder dig.

Galaxy Watch 7 Ultra: Pengene værd?


Priserne starter ved 2.399 DKK for Galaxy Watch7 og Samsungs Galaxy Watch7 Ultra er uden tvivl Samsungs mest ambitiøse smartwatch til dato, og hele herligheden starter i en vejledende pris på 5.299 kroner. Hvis du er gadgetentusiast, af typen der altid skal have det nyeste og bedste er prisen klar... Men hvis du blot leder efter en simpel fitness tracker, kan det være værd at overveje, om alle Ultraens avancerede funktioner er nødvendige. Det ordinære Galaxy Watch7 starter i en mere overkommelig pris på 2.399 kroner. Begge ure lanceres i juli 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt