Connery

Samsung Galaxy S9 officiel produktafsløring

Samsungs nye flagskib er på banen - officielt

Hvis du er Samsung-fanboy, har du med garanti ventet med spænding på afsløring af den nye Samsung Galaxy. Og hvis ikke, er højst sandsynligt stadig interesseret i at se, hvad iPhones største konkurrent er gået på banen med, her til aften. 

Som ventet præsenterede Samsung deres to nye flagskibstelefoner, Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+. 

Devisen er det samme som sidste år: Vi har at gøre med en telefon der er "harder, better, faster, stronger." Men hvad betyder det så i år? 

Ifølge Samsungs eget udsagn, en hel del: 

Med Galaxy S9 og S9+ lancerer Samsung sit mest avancerede mobilkamera til dato. Kameraet er udstyret med dobbelt blænde, som giver styrke til Low Light-kameraet. Desuden er det muligt at optage i Super Slow-mo og skabe personlige AR Emojis, der gør samtaler på sociale medier endnu sjovere.

"Med Galaxy S9 og S9+ har vi ikke bare været nytænkende, når det kommer til mobilkameraet i sin helhed, vi har udviklet det mest avancerede kamera nogensinde. Det skal ikke blot gøre det muligt for vores kunder at tage de absolut bedste billeder og videoer, men også hjælpe dem med at udtrykke sig på en unik og mere personlig måde," siger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef for telekom hos Samsung.

Galaxy S9 og S9+ kombinerer et visuelt tiltalende design med et Infinity-display, der giver en større skærmoplevelse. De leverer desuden førsteklasses lyd takket været de indbyggede stereohøjtalere med Dolby Atmos og de kraftfulde høretelefoner, begge kalibreret af AKG. Tilsammen skaber det en totaloplevelse for alle typer underholdning.

ANNONCE
Samsung Galaxy S9 officiel produktafsløring

Kameraet
Mobilkameraer i dag anvendes til andet end bare at tage still-billeder – de er blevet vores vigtigste kommunikationsredskab. For at kunne fortælle sin egen unikke historie efterspørger forbrugerne et mobilkamera, der ikke blot er udstyret med den nyeste teknologi, men også redskaber, der gør det muligt at udtrykke sig med billeder af højeste kvalitet. Kameraerne i Galaxy S9 og S9+ er netop udviklet med udgangspunkt i forbrugernes behov.

Kamerafunktionerne i Galaxy S9 og S9+ inkluderer:

  • Super Slow-mo: Gør hverdagens oplevelser episke med dynamisk slow-motion-video, som fanger 960 billeder i sekundet. Galaxy S9 og S9+ har desuden automatisk Motion Detection, som automatisk begynder at optage, når der registreres bevægelse i billedet.
  • Low Light-kamera: Ligesom den menneskelige iris ændrer størrelse afhængigt af lysindfaldet, kan Samsungs dobbelte blænde (F1.5 - F2.4) automatisk justere lysindtaget, hvilket resulterer i klare og tydelige billeder selv under dårlige lysforhold. De fleste mobilkameraer har en fast blændeværdi, der ikke giver mulighed for at tilpasse til lyse eller mørkere omgivelser. Dette resulterer ofte i grynede eller slørede billeder.
  • AR Emoji: Samsung gør det muligt for brugerne at skabe personlige emojis. AR Emoji analyserer 2D-billeder af brugeren og registrerer mere end 100 ansigtsegenskaber for at generere en kopi i 3D, der imiterer ansigtsudtryk som blink og nik med hovedet. Med AR Emoji kan man - udover at dele sine følelser i en video - også skabe en række personlige emojis i standard GIF-format og dele dem via de fleste beskedtjenester.
  • Bixby: Samsungs smarte platform, Bixby, er en intelligent brugerflade, som hjælper brugerne med at få mere ud af sin mobil gennem Bixby Vision, Voice og Home. Bixby er desuden integreret i kameraet, hvilket gør funktionen stemmestyret - og gennem Augmented Reality og funktionen Live Translation kan man eksempelvis oversætte skilte og menukort fra andre sprog og valutaer i realtid gennem kameraet.
ANNONCE

Brugere af Samsung Galaxy S9 og S9+ kan føle sig trygge, da telefonerne er beskyttet af Knox 3.1, som er Samsungs nyeste sikkerhedsplatform. De er også støv- og vandtætte og IP68-klassificeret (kan klare vanddybder på op til 1,5 meter i 30 minutter). Telefonerne understøtter tre forskellige biometriske autentificeringsmuligheder – iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. En nyhed er Intelligent Scan, en verificering som kombinerer iris-scanning og ansigtsgenkendelse, så du hurtigt og nemt kan låse telefonen op.

Galaxy S9 og S9+ er tilgængelige i Danmark fra og med den 16. marts 2018 i farverne Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue og den helt nye farve Lilac Purple.

Vejledende udsalgspriser: Galaxy S9, 6.699 DKK. Galaxy S9+ 7.499 DKK.

ANNONCE
Specifikationer

Fakta: Samsung Galaxy S9

Chipset: Er udstyret med Octa-core (2,7 GHz Quad + 1,7 GHz Quad) og 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og plads til 400 GB med micro SD.

Skærm: 5,8 "Quad HD 2960x1440 Super AMOLED-skærm.

Batteri på 3.000 mAh (Fast charging og Wireless opladning),

Dimensioner: 147,7 x 68,7 x 8,5 mm, vægt 163 g.

Frontkamera: 8MP AF (F1.7), bagkamera: Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4).

Operativsystem Android 8 (Oreo). Wi-Fi: 802,11 g / n / ac (2,4 / 5 GHz).

Netværk: 4G (op til 1,2 Gbps / 150 Mbps).

Forbindelser: Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0, support til Samsung Pay, GPS.

Autentificering: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse.

Andet: IP68-certificering, Dual SIM, indbyggede stereohøjttalere kalibreret af AKG.

Fakta: Samsung Galaxy S9 +

Chipset: Octa-core (2,7 GHz + 1,7 GHz) og 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og plads til 400 GB med Micro SD.

Skærm: 6,2" Quad HD 2960x1440 Super AMOLED-skærm (529 ppi).

Batteri på 3.500 mAh (Fast charging og Wireless charging), 158,1 x 73,8 x 8,5 mm, vægt 189 g.

Frontkamera: 8MP AF (F1.7), Dobbelt bagkamera: Wide-angle Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4) + Telephoto 12 MP (AF, OIS, Optical Zoom x2, F2.4).

Operativsystem Android 8 (Oreo). Wi-Fi: 802,11 g / n / ac (2,4 / 5 GHz).

Netværk: 4G (op til 1,2 Gbps / 150 Mbps).

Forbindelser: Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0, support til Samsung Pay, GPS.

Autentificering: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse.

Andet: IP68-certificering, Dual SIM, indbyggede stereohøjttalere kalibreret af AKG.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce