Connery

Samsung Galaxy S4 [Test]

Plastic fantastic

5 ud af 6 stjerner
Samsung Galaxy S4 [Test]
Den nyeste Samsung Galaxy er et monster af en smartphone når man kigger på specifikationerne, men hvordan er den i hverdagsbrug?
Førstehåndsindtrykket af Samsung Galaxy S4 (SGS4) er en lidt blandet fornemmelse, den kommer i en kasse der ligner træ, og er udført i plastik og noget der ligner aluminium, men er plastik. Øv. Hvis man er Samsung fan i forvejen er det nok hverken noget der overrasker eller skræmmer.

Men når telefonen bliver tændt for første gang bliver det altså væsentligt bedre. En hurtig opstart sammensat af et par lækre åbningsanimationer, og så er powerhouset af en smartphone igang! SGS4 er nemlig ikke blot Samsungs flagskib, men også den kraftigste smartphone på markedet.
ANNONCE
Jeg forstår hvorfor folk der går fra iPhone til Android er glade for Samsung Galaxy, den toptunede hardware skaber en verden til forskel, og Samsung er umiddelbart det første go-to for folk der skifter platform, da det er det største mærke. 
Endnu har jeg ikke mødt noget SGS4 ikke kan trække af apps eller film - og det er super befriende.

Skærmen er god og detaljerig, og selvom en skærm på 5 tommer ikke er stor i film-regi, er det nu alligevel lækkert med full-HD.
Kameraet på SGS4 er et kraftigt 13 mpixel. Det er nemt at betjene og autofokus virker rigtig godt - det resulterer i at ihvertfald dine dagslys-billeder bliver upåklagelige.

Samsung Galaxy S4 er en god highend smartphone, men jeg kan simpelthen ikke blive enig med designet og materialevalget, og det trækker altså ned, at man skal fedte rundt med et plastikfeel, på så dyr en telefon. Især når konkurrenterne har luret at bruge andre mere eksklusive produkter i mixet.

5 Ninjas til den kraftigste telefon på markedet, minus 1 for materialevalg.
ANNONCE
Model: Samsung Galaxy S4
Styresystem: Android 4.2 (Jelly Bean)
Skærm: 5" Full-HD, 441 ppi
Processor: 1.9 GHz Quad-core
Lagerkapacitet: Op til 64 GB
Hukommelse: 2 GB RAM
Kamera: 13mpix
Del

Seneste nyt