Connery

Samsung Galaxy på kanten

Et anderledes marketingstunt for Samsungs Edge mobil

Samsung Galaxy på kanten

Samsung har haft det helt fint med at skaffe omtale for deres seneste Galaxy-top udgave, i varianten med buet skærm. Samsung Galaxy S6 Edge, var et tilløbsstykke, og den må have været det i højere grad, en tvillingen uden buet skærm, for her i efteråret kom PLUS-modellen af S6'eren - kun med buet skærm.

Den buede skærm ser lækker ud, og den kaster ofte lange blikke af sig, men den buede skærm er ikke bare en gimmick, den har også flere praktiske funktioner.

En af de praktiske funktioner, er at kanten af skærmen leverer et altid opdateret nyhedsfeed, fra de forskellige nyhedsservices du ønsker at følge. Når der dukker en vigtig nyhed op i dit feed, afspilles nyhedsoverskriften på displayet, selv om telefonen ligger passivt på bordet ved siden af dig. Og lige præcis den funktion tog Samsung med, til et trafikeret gadehjørne i Stockholm. 

Den situation kan du se i videoen herover.

ANNONCE
Samsung Galaxy på kanten

Samsung Galaxy S6 edge+ er foruden en stor, buet 5.7" skærm, udstyret med en hurtig octacore processor, et imponerende 16 megapixel CMOS-kamera, 4 GB RAM, trådløs og poweropladning, og meget mere! 

Del

Seneste nyt