Connery

Samsung flexer musklerne med skarpt prissat Galaxy S20 FE

Samsung har nu annonceret deres seneste model i S-serien, Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition).

Den nye model der låner af design og identitet fra forårets første S20-modeller, kommer på markedet, mens konkurrenterne strømmer ind med gode specifikationer på det høje midrange-prisleje og 5G forbindelser. 

Samsung fortæller at de har lyttet til deres fans: "Galaxy S20 FE er en del af S20-familien og en ægte premium-smartphone, men til en pris, der gør den tilgængelig for flere mennesker. Vi har lyttet til vores Galaxy-brugere og inkluderet de mest værdsatte funktioner i S-serien som tredobbelt kamera, 5G, skærm med 120 Hz og et stort batteri, som du kan regne med hele dagen" siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Og det passer måske nok - men i lige så høj grad har de nok skævet til konkurrencen, og bestemt sig for, at markere sig.

Samsung Galaxy S20 FE kommer nemlig i en 5G-version, der til 5.999,- kroner er en ekstrem konkurrencedygtig smartphone - i hvert fald på papiret. 

ANNONCE
Samsung Galaxy S20 FE - Samsung flexer musklerne med skarpt prissat Galaxy S20 FE Samsung Galaxy S20 FE

Den er udstyret med flagskibs-chipsettet Qualcomm Snapdragon 865 - det samme som der benyttes i de amerikanske versioner af Samsungs absolutte topmodeller - herunder Galaxy Z Fold2.

Smartphonen leverer også 120 Hz opdateringsfrekvens på skærmen, en Super AMOLED med en opløsning på 1080x2400 pixel, i 6.5". 

Der er triple-kamera (12+12+8MP) med ultravidvinkel, vidvinkel og telefoto, 3x optisk zoom og Optisk billedstabilisering. Selfiekameraet er 32 megapixel. 

Smartphonen understøtter også hurtigopladning og trådløs opladning, mens batteriet på 4500 mAh er mere end forventet - og den kommer med enten 128 eller 256 GB indbygget lagerplads + mulighed for udvidelse med micro-SD. Ooog 8 GB RAM. 

ANNONCE
Samsung Galaxy S20 FE kommer i seks forskellige farver - Samsung flexer musklerne med skarpt prissat Galaxy S20 FE Samsung Galaxy S20 FE kommer i seks forskellige farver

Det er samlet set en smartphone der appellerer til næsten alle de "hypede" forbrugerfeatures lige nu - nå ja, og IP68 certificering for vandtæthed. 

Godt nok kan en Samsung S20 5G købes for godt 6.300 kroner - og her får man bedre skærmopløsning og et kamera der trækker op til 8K video - men For S20 FE som en nylancering, er det et interessant træk, med en midrange prisstrategi direkte fra fabrikken.

Smartphonen er allerede i butikkerne - det gik pænt stærkt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt