Connery

Samsung er klar med et 98" stort QLED TV

Hvordan ser det ud med hjemmebiografen

Samsung har tidligere lanceret store skærme, men den nye Samsung 98" Q80C, er en interessant tilføjelse, fordi den bevæger sig i en prisklasse, hvor det for alvor begynder at være en overvejelse værd, om man skal gå supersize på hjemmebiografen - uden projektor, vel at mærke. 

Det nye 98" TV fra Samsung lander i Q80C-serien, og er et 4K QLED-tv, med mærkets seneste processorer og AI-opskalering, der arbejder for at give den bedst mulige skærmoplevelse. 

ANNONCE
Samsung 98" Q80C - Samsung er klar med et 98" stort QLED TV Samsung 98" Q80C

For så stort et TV skal lyden selvfølgelig følge med - og her er det oplagt at tilsætte et Samsung soundbar-surround-system, der på samme tid kan tage selve TV'ets indbyggede højttalere i brug, for at skabe en endnu mere levende center-højttaler, der benytter skærmens 'Object Tracking Sound'. 

Samsung Q80C er desuden understøtter desuden HFR-gaming med en opdateringshastighed på op til 100/(120)Hz, hvilket betyder at der er pænt gode muligheder for gaming med PlayStation 5 og Xbox Series X - og det gælder i øvrigt fra alle 4 HDMI-indgangene, der alle understøtter 4K120Hz input - og Dolby Atmos gennem eARC. 

Det er altså et vildt stort tv, med vildt fede specs - der netop er lanceret til en vejledende salgspris på 59.999 danske kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt