Connery

Samsung annoncerer sit største 8K QLED-tv nogensinde

Større er bedre!

Samsung var blandt de første til at annoncere et helt nyt niveau for de afsindige - komercielle - 8K TV, der lander i butikkerne for tiden. 

Under en pressekonference på CES-messen i Las Vegas, kunne de nemlig løfte sløret for deres største 8K QLED til dato: Nemlig et monster på massive 98"!

Den nye QLED-model på 98" tilføjes til den eksisterende serie på 65", 75 ", 82" og 85”-modeller. Med AI-baseret teknologi kan billedet vises i 8K-opløsning, uanset om brugeren vælger at se indholdet via streamingtjenester, digital-boks, HDMI, USB eller spejling af skærmen. Dette er Samsungs smarteste og mest kraftfulde tv til dato.

ANNONCE
Samsung annoncerer sit største 8K QLED-tv nogensinde

Men endnu mere vildt, lyder det med planerne for Samsungs Micro-LED paneler, der er blevet opdateret og forbedret siden første sneakpeek på det modulære 146" The Wall tv sidste år. 

Jeg talte kort med Nathan Sheffields, den europæiske marketingdirektør for TV og AV i Samsung, der ikke ville love noget - men fortalte "At Micro-LED er tættere på lancering, end du tror." 

Det imponerende ved micro-LED er dets mange anvendligheder og transformationsmuligheder, og det kommer der et skriv (og forhåbentlig video) om senere på ugen, når jeg har været forbi Samsungs messestand.

ANNONCE
Del

Seneste nyt