Connery

Sammenlign låneudbydere og find det bedste tilbud

Dette indhold er sponsoreret

Der kan være mange grunde til du overvejer at låne penge - måske vil du gerne købe en ny bil eller telefon. Men det er ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man finder det bedste tilbud på lån - heldigvis er det i dag muligt at sammenligne online låneudbydere på lendme.dk. Her kan du hurtigt og nemt indhente tilbud på lån fra forskellige onlinebanker og vælge det, der passer bedst til dine behov. 
Læs med her og bliv klogere på, hvad Lendme.dk er og hvordan du sammenligner lånetilbud. 

Få et overblik over de forskellige lån på markedet

Når du låner penge, er det en god idé at undersøge markedet grundig - så du ikke bare tager det første og bedste tilbud. Lendme.dk er Danmarks største formidler af lån, og skabt så man nemt og hurtigt kan få overblik over lånemarkedet. LendMe samarbejder med en masse onlinebanker for at kunne indhenter tilbud til dig. Der er mange udbydere af forbrugslån med varierende priser - forskellen på prisen kan være op imod 5.5 - så det er altså en rigtig god ide, at bruge et sammenligningsværktøj, så du finder det billigste lån, der passer til dig.

Hvad du skal være opmærksom på, når du sammenligner forbrugslån

I modsætning til banklån, skal du ikke stille sikkerhed, når du optager et forbrugslån. Onlinebanker har også en meget konkurrencedygtig rente, da de er specialiserede i udlån og ikke har udgifter til fysiske filialer, som traditionelle banker har. 

Dog skal du have styr på ÅOP (årlige omkostning i procent), da denne har stor indflydelse på, hvor meget man ender med at betale i renter og gebyrer. Jo lavere ÅOP jo bedre. Du skal også være opmærksom på, om der er andre gebyrer forbundet med lånet - eksempelvis et oprettelsesgebyr. Du skal selvfølgelig også sikre dig, at du kan betale lånet tilbage, hvilket du har bedst mulighed for, hvis du har en fast indtægt.

Hvordan vælger man det rigtige lån?

Når du skal sammenligne forbrugslån, er det vigtigt, at du overvejer, hvor meget du har behov for at låne. Forbrugslån er typisk mindre lån på mellem 10.000 og 50.000 kroner, men der findes også udbydere, der tilbyder større lån. 

På lendme.dk er det nemt og enkelt at søge om et lån. Du taster blot de ønskede oplysninger ind. Vælger hvor meget du vil låne og hvad løbetiden skal være. I løbet af kort tid vil du modtage tilbud fra LendMe. Du kan få op til 17 tilbud, du kan sammenligne. Derefter kan du udvælge det lån, der opfylder dine kriterier til rente, løbetid og ÅOP. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce