Connery

Sæt en pin i dine næste rejser med LEGO Art verdenskortet

Måske er hele verden åben for business igen, når du er færdig med at samle dette Lego-sæt?

Med 11.695 elementer er der nok at tage fat på i seneste skud på stammen fra LEGO Art - Godt nok er det med godt 11.000 rens ensartede elementer, men stadigvæk...

LEGO har sat deres eget spin på en af de foretrukne vægudsmykninger for rejselystne: Verdenskortet, som man sætter nåle i - alt efter hvad man har besøgt og hvad man vil besøge. 

ANNONCE
LEGO - Sæt en pin i dine næste rejser med LEGO Art verdenskortet LEGO

Her er verdenskortet nemlig rekreeret i pixel-art på LEGO-vis, med masser af mulighed for at ændre kunstværket løbende - alt efter hvordan rejseplanerne ser ud. 

Værket målet 65 centimeter i højden og 104 centimeter i bredden i færdigsamlet tilstand. 

ANNONCE
LEGO - Sæt en pin i dine næste rejser med LEGO Art verdenskortet LEGO

Som andre LEGO Art sæt, kommer verdenskortet også med en specialtilrettelagt podcast, der kan lyttes til mens man samler - i denne udgave får man en række historier fra rejseeksperter og eventyrerer, blandt andet Torbjørn C. Pedersen; den første person der har besøgt alle verdens lande i en ombæring - uden at flyve, en historie fra Suazwani Baumgartner som har besøgt nogle af de mest afsidesliggende beboelser i verden - og også et Youtube-par "Daneger & Stacey", der fortæller om deres bedste rejser. 

LEGO Art World Map 31203 blev lanceret på LEGO den 1. juni 2021. 

ANNONCE
LEGO - Sæt en pin i dine næste rejser med LEGO Art verdenskortet LEGO
Del

Seneste nyt

Annonce