Connery

Sælg dine billeder fra mobilen!

Et nyt engelsk mediebureau hjælper dig med at sælge dine billeder fra mobilen af begivenheder som f.eks. London-bomberne til pressen.

Et nyt mediebureau, kaldet Scoopt, vil sælge privates billeder af aktuelle begivenheder, taget med mobiltelefoner, til pressen. Idéen til dette blev født, da kameraer på almindelige menneskers mobiltelefoner tog nogle af de mest viste billeder af bombningerne i London.

Idéen bag Scoopt er at hjælpe private med at sælge deres billeder taget af store begivenheder som bomberne i London eller 9/11.

Det er gratis at tilmelde sig hos bureauet, og hvis du så får taget et billede du mener vil kunne sælges, sender du det blot i en MMS eller e-mail til bureauet - Så står de for salg til pressen. Scoopt tager så halvdelen af det beløb billedet bliver solgt for. Der bliver dog ikke nævnt noget om hvor meget et billede typisk kan sælges for.

Når du sender et billede til Scoopt, overdrager du rettighederne for videresalg af billederne til Scoopt i 3 måneder. Scoopt kan dog vælge at frasige sig denne rettighed hvis de ikke mener at billedet hurtigt kan sælges.

Scoopt
ANNONCE
Sælg dine billeder fra mobilen!
Del

Seneste nyt

Annonce