Connery

Sådan ved du hvornår du bør slibe dine trægulve

Hvis du har et trægulv derhjemme, som du efterhånden synes er ved at være en kende slidt, så har du - som udgangspunkt - to muligheder for at gøre noget ved det. Du kan enten vælge at investere i et helt nyt trægulv til hele din bolig, men der skal ikke være nogen tvivl om, at det kommer til at koste dig en hel del penge at gøre det på dén måde. Du kan i stedet vælge at få dine gulve slebet, hvilket kan lade sig gøre til en langt mere fordelagtig pris end at få lagt et helt nyt gulv i hele din bolig - og derfor skal du selvfølgelig også vælge at få lavet en gulvafslibning i stedet for at få lagt et helt nyt gulv.

Hvornår ved jeg, at mine gulve skal slibes?

Synes du at dine gulve er ved at være slidt? Og mener du, at det er på tide, at få lavet en gulvafslibning? Det kan godt være svært at vurdere det, hvis du ikke har erfaring eller særlig viden indenfor området, men der er dog ikke nogen grund til at gøre det mere vanskeligt end det reelt set er. Hvis du selv synes, at dit gulv er blevet for slidt og du selv er af den opfattelse, at det er på tide, at der bliver gjort noget ved det, så er det selvfølgelig også ved at være på tide, at du får lavet en gulvafslibning, så dit gulv igen kan komme til at se pænt og lækkert ud.

Pas på med ikke at få det gjort for ofte

Det er dog særdeles vigtigt, at du ikke går det gjort for det ofte. Du skal huske på, at hver gang, du får lavet en gulvafslibning, så får du samtidig også slebet noget af dit gulv af - hvis du får det gjort for meget, så vil du til sidst ende med et trægulv, der er blevet slebet så meget, at du ikke længere vil kunne få det gjort igen. Derfor skal du selvfølgelig ikke få lavet en gulvafslibning hver gang der kommer lidt ridser eller hvis der begynder at komme lidt slidtage på din efterbehandling. Det skal først være noget, der bliver gjort, når der for alvor er tegn på slidtage af dit gulv - og det kan du med garanti godt selv bedømme, hvornår der er.

Du bør aldrig slibe dine gulve på egen hånd

Der er rigtig mange danskere, der mener, at det ikke kan være synderligt vanskeligt at have med en gulvafslibning at gøre, da man blot skal slibe gulvet med en maskine og derefter give gulvet en gang efterbehandling. Faktum er dog, at det er meget vigtigt, at selve afslibningen bliver gjort med den største omhu, for hvis det bliver gjort forkert, så kan du meget hurtigt ende med at stå tilbage med et gulv, der ser helt og aldeles forfærdeligt ud, fordi der er skæve spor efter maskinen, slibespor steder, hvor du har trykket for hårdt og mange andre ting.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce