Connery

Sådan vælger du den rigtige studiecomputer

Er du på udkig efter en ny studie PC? Hvor stor harddisk skal du have, hvor meget RAM skal du have og stor skal skærmen være? Der opstår mange spørgsmål, når man skal finde den helt rigtige studiecomputer. Heldigvis er der hjælp at hente - vi giver dig her tips og tricks til at finde den helt rigtige studiecomputer for dig. 

Det skal din studiecomputer have

Ligegyldig hvilken uddannelse, du går på, er der en række ting som din computer bare skal have. Din studiecomputer skal f.eks. have et godt batteri, der kan holde til lange dage på studiet, hvor der ikke altid er en stikkontakt i nærheden. Efterhånden har de fleste studievenlige computere kraftige batterier, der holder 6-8 timer, men hvis du ved, at du får længere dage, kan du med fordel investere i en computer med længere batteritid. 
Skærmstørrelse og vægt af computer har også en hel del at sige. For de fleste gælder det, at en studiecomputer skal kunne passe i rygsækken og være til at bære på en hel dag. Derfor vælger mange 13” eller 15” bærbare computer, da de for det meste er til at holde ud at arbejde på, og samtidig også bære rundt på en hel dag.

Valg af uddannelse afgør det

Dit valg af studie har rigtig meget at sige i forhold til, hvad der kræves af din computer. For der er stor forskel på, om din computer skal bruges til videoredigering, komplicerede modelleringsprogrammer eller ”blot” skal bruges til Office-pakken. 
Hvis du ved, at du skal bruge en computer til krævende opgaver og programmer, vil det være en god idé at investere i en god studie PC med nok RAM, stor harddisk og en god processor – på den måde sikrer du, at den kan administrere alle opgaver uden at hastigheden på den bliver påvirket. Vælger du Duka som din forhandler, bliver du nemt studieklar med en skole PC

En studie PC til SU-budgettet

At købe en studiecomputer er, for de fleste studerende, en af de største enkeltstående udgifter, man møder. Det kan især være problematisk, når ens computer pludselig bryder sammen, eller den på anden vis pludselig ikke kan klare studieopgaverne mere. 
Heldigvis findes der andre løsninger, hvis SU-opsparingen ikke kan dække køb af en ny studiecomputer. Hos den danske virksomhed Duka kan du nemlig vælge enten at købe eller leje din computer. Ved at leje din studie PC slipper du ikke kun for at slippe flere tusinde kroner med det samme for at købe en computer, men du får også en lang række andre fordele. Når du lejer en studiecomputer fra Duka, får du også automatisk backup og opdatering, evig garanti, ny computer hver 3. år og ubegrænset PC-hjælp fra Dukas kundeservice.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce