Connery

Sådan starter du nemmest din egen blog

Går du med drømmen om at starte din egen blog, så skal du naturligvis være opmærksom på, at der er en længere række af tiltag, der skal være styr på. Derfor er der - desværre - også mange danskere, der har fået en opfattelse af, at det ganske enkelt er for teknisk og krævende at starte sin egen blog.

Det er dog vigtigt at understrege, at det på ingen tænkelige måder forholder sig således - og derfor skal det også gøres klart, at alle og enhver er i stand til at starte deres egen blog, hvis blot de har viljen til det.

Denne artikel er udformet som værende en mindre guide, der kan hjælpe dig i gang med, hvordan du nemmest kan starte din egen blog - uanset hvad formålet er med den.

Start processen med at købe domænenavn og webhotel

Hvis du finder et sted, hvor du kan købe et billigt webhotel, så er det dog ikke ensbetydende med, at dit kommende domæne skal købes samme sted. Der kan være penge at spare ved at købe webhotel og domæne særskilt, hvorfor det er oplagt at se nærmere på.

Det er dog essentielt, at du sørger for at vælge en stabil løsning. Dine læsere mister hurtigt tålmodigheden, hvis der enten opstår meget load- eller nedetid på din blog. Derfor skal et godt webhotel bestemt ikke undervurderes.

Stedet hvor du vælger at investere i dit domænenavn har dog ikke synderligt megen indflydelse i denne sammenhæng, hvorfor det naturligvis er oplagt at gå efter prisen for at sikre, at dine omkostninger holdes i bund.

Find et passende blogsystem

Din blog skal selvfølgelig baseres på et blogsystem, hvilket også er ensbetydende med, at du skal sørge for at finde et passende ét af slagsen. Der findes mange af disse systemer på markedet, men det er vigtigt, at du har fokus på at vælge et system, der appellerer til dig.

I og med, at der findes mange forskellige systemer på det danske marked, så kan du med garanti også finde et CMS (content management system), der passer til dine behov. Der er mange danske bloggere, der er glade for at basere deres blog på WordPress-systemet.

Det anbefales dog, at du ser nærmere på de forskellige muligheder og vælger efter, at have nærstuderet de forskellige løsninger, så du er sikret et godt resultat.

Sæt i gang som blogger

Dernæst er der ikke andet tilbage end, at sætte gang i karrieren som blogger. Det er noget, der sagtens kan passes ved siden af et fuldtidsarbejde, hvis blot du er drevet af lyst og passion. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det hurtigt kan udvikle sig.

Det har også betydet, at der i dag er mange bloggere, der arbejder med deres blog som værende en fuldtidsbeskæftigelse. Det er også ensbetydende med, at der kan være guld for enden af regnbuen, hvis blot, du sørger for at arbejde hårdt og dedikeret.

Mange bloggere har bevist, at de får større og større indflydelse sammen med blandt andet YouTuber-stjerne, social media-kendte og andre typer af såkaldte “influencers”.

Del