Connery

Sådan laver du vinterens bedste varme chokolade med whisky

Skumfiduser, whisky, chokolade og hele pivtøjet!

Vi er godt på vej ind i de måneder, hvor dagslyset løber tør for momentum og de mørke aftentimer sniger sig ind i stuerne - og med en udsigt til den kolde vinter, så er der ikke noget bedre end at sørge for, at indehyggen bliver sat på som første prioritet.

Det kan være lidt brænde i brændeovnen, et ekstra varmt måltid eller måske dine yndlingshyggesokker - men en klassiker, som altid sørger for både at varme kroppen og sjælen, er den varme chokolade.

Og mens den varme chokolade er til for hyggens skyld, så kan en varm rom toddy hjælpe dig af med en forkølelse - hvorfor ikke lade disse to ikoniske størrelser mødes i selvforkælelsens øjemed?

Det har Talisker sørget for til årets vintersæson!

Og hvis der er nogen, som kender til barsk vejr og et reelt behov for indehygge, så er det folkene hos Talisker. 

 Talisker er den eneste skotske single malt whisky, der bliver lavet langs kysten af Isle of Skye - en af de mest afsidesliggende, barske og smukke naturscenerier i Skotland. Talisker er vildnæs, der er tæmmet og komprimeret i flaskeformat. På den måde passer den godt til en årstid, der giver kolde fingre og røde kinder. Når vinteren banker på døren som nu, har man brug for en whisky, der kan varme i halsen.

Fang opskriften på en nyklassiker herunder:

ANNONCE
Talisker Hot Chocolate

Ingredienser:

50 ml Talisker 10 Year Old

125 ml havremælk

2x tsk. mørk chokoladepulver

10 ml sukkersirup

Pynt: Store, ristede skumfiduser

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne i en mælkeskummer, og opvarm mælken. Du kan også bruge en gryde. Hæld den varme mælk op i et krus, og top med en skumfidus til servering.

ANNONCE
Sådan laver du vinterens bedste varme chokolade med whisky
Del

Seneste nyt

Annonce