Connery

Sådan laver du den bedste dating profil

Dette indhold er sponsoreret

Det har været svært at møde nye mennesker, og generelt bare mennesker i det hele, det seneste år. Corona har gjort at mulighederne for at møde nye mennesker har været begrænset, og det har derfor også været et hårdt år for singler, der stadig leder efter den eneste ene. Der er dog stadig muligheder for at finde den eneste ene uden at stå klemt op af andre mennesker på en bar. Online dating er nemlig blevet meget populært de seneste år, og der er mange mennesker, der finder den eneste ene på disse dating hjemmesider. Så der er faktisk ikke noget bedre tidspunkt end lige nu til at starte din online dating karriere, og det kan du gøre nemt på dating websitet droemmekaeresten.dk

De rigtige billeder

Billeder er selvfølgelig vigtige, når man skal lave sin online dating profil, da det er det først man ser, og når man ikke har mulighed for at se hinanden i virkeligheden, så bliver billederne bare rigtig vigtige. Det er derfor værd at tænke over, hvilke billeder man skal vælge. En hovedregel er altid at vælge et par billeder, da der er flere, der ikke vil “swipe right” ved en person, der kun har et billede. Det giver dig også muligheden for at vise flere sider af dig selv gennem billederne. Derudover er det vigtigt aldrig kun at vælge gruppebilleder, hvor man er sammen med andre personer. Selvfølgelig kan et billede godt være et gruppebillede, men det skal være tydelig, hvem man er, da folk ellers godt kan finde på at springe over en. Til sidst vil et godt råd bare være at vælge billeder, som viser hvem man er som person. Det kan være, du har en speciel interesse, så kan du tage billeder, som har noget at gøre med det. De fleste synes også at sjove billeder er et positivt træk, så lad være med kun at tænke på, hvilke billeder du ser bedst ud på og vælg i stedet de billeder, der bedst viser, hvem du er. 

Hvem er du

Derudover er din bio meget vigtig. Din bio er det felt, hvor du har mulighed for at skrive lidt om dig selv, og hvem du er som person. Her er det vigtigt at udtrykke kort og godt hvem man er, som person. Derudover gør det aldrig noget, hvis den er fængende og måske lidt sjov, da det altid er et hit. Så vær gerne kreativ, når du skriver din bio. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce