Connery

Sådan finder du den perfekte julegave til gameren

Det er altid svært at købe hobbyudstyr til en passioneret hobbyist

Ofte har de udstyret i forvejen, eller også er det ikke den helt rigtige variant, man har fået fat i. Kunne du alligevel godt tænke dig at overraske gameren i familien, kæresten eller kammeraten med noget ganske særligt, kan du blive klogere på dine muligheder i denne artikel.

En gamer computer lige som han ønsker den

Står en stationer gamer PC højest på ønskelisten, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvilken type spillestil computeren er beregnet til. Er gaven for eksempel til en onkel, der går meget op i at kunne spille de nyeste spiltitler og skrue helt op for grafikken, er grafikkortet absolut en topprioritet. Her kunne man overveje at spare lidt andre steder - for eksempel på lydkortet. Mange nyere gamer computere fås med rigtig gode grafikkort, uanset om du vælger Lenovo, Acer, MSI eller en helt fjerde producent. 

Ofte tilbyder forhandlere færdigsamlede gamer PC’er, så du ikke selv behøver at vælge de enkelte komponenter. Dette er en oplagt løsning for dig, der måske ikke selv har den store forstand på det tekniske aspekt. Hos nogle forhandlere har du dog også muligheden for selv at sammensætte efter ønske. Hos Føniks Computer tilbyder de for eksempel konfigurerbare computere, hvor du selv kan håndplukke grafikkort, lydkort, strømforsyning, RAM og meget mere. Med den konfigurerbare model kan du nemt skræddersy den ultimative gamer computer, og derved have fuld kontrol over både budget og komponenter.

Læs meget mere og find den rette gamer computer her.

En kraftfuld gamer bærbar til farten

Har du f.eks. en bror eller en nevø, der tit er på farten, kunne en gamer bærbar være det perfekte valg. Modsat den stationære computer, er en gamer bærbar nem at have med sig. Det mindre, mere kompakte design står dog ikke i vejen for kraftfuld hardware. Nyere gamer bærbare kan ofte ligeså meget som de fleste stationære og kan derfor også trække de nyeste spiltitler. 

Lenovo er for eksempel kendt for adskillige populære bærbarserier, heriblandt Legion, der er designet specifikt med henblik på førsteklasses gaming oplevelser. Hos Føniks Computer kan du typisk finde de nyeste modeller fra den kendte serie, men også adskillige fra producenter som Acer, Dell, MSI og HP. Er der behov for kølingsudstyr, kan de også i den forbindelse hjælpe dig med at finde en passende løsning. Fra skolebussen og togturen, til venteværelset og sommerhuset: med en gamer bærbar kan den heldige modtager af den flotte gave glæde sig til at hygge sig med de fedeste spil – uanset hvor han eller hun befinder sig.

Tag et kig på det store udvalg af gamer bærbare her.

At finde den perfekte gave til gameren

Spilindustrien er i konstant udvikling og fornyelse, og det er ikke altid lige nemt at følge med. Når det kommer til gamer udstyr og computer, er der nok at vælge imellem, og det kan være svært at vide hvad man skal vægte - især som gaveidé.

Vi håber, at du med denne korte artikel har fået stof til eftertanke og forhåbentlig er kommet den perfekte gave lidt nærmere.

Rigtig god julejagt og glædelig jul!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce