Connery

Sådan får du tid til mandeting, selvom du har en baby

Har du opdaget, at du har sværere ved at finde tid til dig selv og dine hobbyer, efter at du er blevet far? Du er stensikkert ikke den eneste, der synes, at det kan være hårdt aldrig at have tid til et spil eller en god fodboldkamp i fjernsynet, og det behøver slet ikke at være sådan. Der findes nemlig flere måder, hvorpå du kan få tid til dine mandeting, selvom du har en lille baby.

Planlægning kan i høj grad være vejen frem

Når man har en lille baby, er man typisk afhængig af rutiner og planlægning. Derfor er planlægning i høj grad også vejen frem, når du skal have tid til en af dine hobbyer. Du kan eksempelvis tage et spil FIFA, når dit barn sover, eller når din kæreste eksempelvis sidder med barnet. Det kan også være, at I sammen skal aftale, hvornår I kan få noget tid til jer selv. Det er nemlig alfa og omega for, at man kan opretholde motivationen – nemlig at man ikke glemmer sig selv og sine interesser, selvom man har fået en baby.

Du kan også gøre brug af smart babyudstyr

Du er langt fra den eneste, der har stået i den situation, hvor man godt kunne tænke sig at få noget tid til de ting, man brugte tid på, før man fik et barn. Derfor findes der i dag masser af smart babyudstyr, som du kan gøre brug af, hvis du har brug for at se en fodboldkamp i fjernsynet uden at blive forstyrret. Moonboon vuggemotoren giver dig muligheden for at få hænderne fri, og du kan derfor se din fodboldkamp, spille FIFA eller gøre det, som du har lyst til, uden at du skal stå med en sovende baby i armene. Klik ind og læs meget mere om den smarte vuggemotor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce